• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim nasıl sizce ? (resimli)

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
Daha açık ya da koyu olsa daha mı hoş olur renk olarak :26:

Eklentiler

• $FDFG.JPG
    $FDFG.JPG
    17,2 KB · Görüntüleme: 651
yüzünü göremediğim için koyunun yakışacağını sanmıyorum bu renk çok hoş yakışmış tenine ama istersen bir iki tonda açığı yakışır sana ama bu renkte süppper olmuş

Canım benim, saçın güzel ötesi birşey.
Ne daha açık ne daha koyu yapma.
Saçın harika, teninle çok uyumlu ve bu senenin modasıdır.
Sanırım kuaforde yaptırıyorsun, acaba numarası veya adını bilirmisin canım?
Gülle gülle kullan canım.

canım benim, saçın güzel ötesi birşey.
Ne daha açık ne daha koyu yapma.
Saçın harika, teninle çok uyumlu ve bu senenin modasıdır.
Sanırım kuaforde yaptırıyorsun, acaba numarası veya adını bilirmisin canım?
Gülle gülle kullan canım.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben evde boyuyorum saçımı palette 10.01 ile git gide açılıyo rengi doğal saçım çok koyu kestane :21:

çok tatlı bir renk canım,ben değiştirme derim ama illa ki sııkıldım farklı bir şeyler istiyorum diyorsan iki ton açığını deneyebilirsin.ama sakın koyulaştırma derim,sonra çok istesen de aynı tonu yakalayamayablrsn.

çok beğendim çok doğal duruyor eğer biraz daha açayım dersen boya olduğu belli olur ve cırtlak durur yaşını da büyük gösterir söyliim hiç oynama saçınla:82:

harika olmuş ben çok beğendim.Tenine çok yakışmış.Açıcı kullanarak boyuyorsun di mi?Yoksa bu renk tutmaz sanırım.Ve ne sıklıkta akıyor?

çok hoş teninde sanki pembe beyaz yakışmış daha açığıda yakışır ama bozma.galiba açık havada resim olmasınında etkisi var rengin parlak görünmesinde.

harika olmuş ben çok beğendim.Tenine çok yakışmış.Açıcı kullanarak boyuyorsun di mi?Yoksa bu renk tutmaz sanırım.Ve ne sıklıkta akıyor?

palette 10.01 in açıcı özelliği var 2- 4 tona kadar açıyor saçı sadece boyayı aynen uyguluyorum bi de dip deil tamamını boyuyorum her seferinde gitgide renk açılıyo canlarım :21:

kendi rengi boyanıp 2 ay geçmiş hali ve en son hali kızlar :1:

Eklentiler

• $eskiiiii.JPG
    $eskiiiii.JPG
    16,9 KB · Görüntüleme: 189
  • $dipli.jpg
    $dipli.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 196
  • $FDFG.JPG
    $FDFG.JPG
    17,2 KB · Görüntüleme: 186
Back