- Konu Sahibi yellowkitty
-
çok tatlı bir renk olmuş,rengi nedir acaba
valla harika olmus saclarinda cok guzel dalgali super duruyor
bende yenı sarıdan kurtulabılnelerdenım. kesınlıkle sarı artık bıttı( mıyadını doldurdu ( renk super. yenı lolıta renklerınden
çok hoş canım.bende de sarı röfle var bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim
Çok güzel bi renk olmuş bayıldım.
Zemin açık olduğu için sanırım farklı bi renk elde etmişsin çok beğendim tonunu.
TeşekkürlerKutunun üzerindeki renkten biraz açık duracağı belliydi çünkü zeminim açık renkti.Ona göre bir renk seçtim sonucun buna yakın olacağını tahmin etmiştim ama yinede biraz şans eseri güzel bir renk çıktı çünkü ilk defa kullandım bu markayı.Hatta hoşuma giden renk tek bu markada vardı ve buda ucuz bir boya olduğundan alıp almamakta kararsız kaldım ama aldım Dediğin gibi sanırım zeminin açık renk olması avantaj oldu
Hiç ton farklılığı da oluşmamış her yer aynı tutmuş.
Ayrıca saç şeklini ve dalgalarını çok beğendim doğalmış hemde
şuan ki hali diğerinden daha ağır ve hoş durmuş pek belli olmasada ikiside göze farklı hitap ediyo
Teşekkürler.Saçlarım yeni yıkandı ve hafif kurur kurumaz resim çektim yani kendi dalgası ama ben dümdüz yaptırmak istiyorum.
Teşekkürler peki bir soru daha :26:
Saçlarıma brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum sizce dalgası düz olmasından dahamı iyi :44:
Ton farklılığı olmamasını anneme borçluyum çok uğraştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?