• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim nasıl olmuş

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
Saçlarım sarının bir tonuydu.
Tam olarak renk adı veremiyorum çünkü en son boyayalı uzun zaman olmuştu
Kendi saç rengim çıksın diye uzamasını bekliyordum.
Dipten çıkan saçlar çok renk farkı yapıyordu
Sarıdan kurtulmam uzun zaman alacağı için bende saç rengimi biraz koyulttum.
Ve sonuç bu sizce nasıl olmuş?

$6.jpg

$IMAG0231.jpg

Son düzenleme:
bende yenı sarıdan kurtulabılnelerdenım. kesınlıkle sarı artık bıttı :(( mıyadını doldurdu :(( renk super. yenı lolıta renklerınden :D

çok hoş canım.bende de sarı röfle var bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim

Çok güzel bi renk olmuş bayıldım.
Zemin açık olduğu için sanırım farklı bi renk elde etmişsin çok beğendim tonunu.

bende yenı sarıdan kurtulabılnelerdenım. kesınlıkle sarı artık bıttı :(( mıyadını doldurdu :(( renk super. yenı lolıta renklerınden :D

Teşekkürler yeni rengime alışmam sayenizde çok kolay olucak çok güzel moral oldu iyiki varsınız :kkk:
:38:Sarı dan bende bıktım :27:Artık doğal renkler daha çok hoşuma gidiyor...

çok hoş canım.bende de sarı röfle var bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim

Aslında röfle ve sarı renk tonları yakışana yakışıyor.Ama seninde dediğin gibi bakımı çok zor çok iyi yere yaptırman lazım yoksa saç çok yıpranıyor.Röfle varsa saçında sanırım ilk önce kuaförde tek renge çevirmen gerekecek sonra aynı rengi evde boyası geldikçe boyayabilirsin.Renk seçimi konusundada tavsiyem kendi doğal saç rengine yakın tonlar tercih edersen daha güzel duruyor ben öyle düşünüyorum.Saçımda siyah , kızıl, hatta mor, sarı, karamel ve röfle dahil olmak üzere hemen her rengi denedim ve sonunda kendi saç rengime çok yakın olan bu rengi denemeye karar verdim ve sanırım uzun süre rengini değiştirmem.Artık daha doğal renkler hoşuma gidiyor.....

Çok güzel bi renk olmuş bayıldım.
Zemin açık olduğu için sanırım farklı bi renk elde etmişsin çok beğendim tonunu.

Teşekkürler:38:Kutunun üzerindeki renkten biraz açık duracağı belliydi çünkü zeminim açık renkti.Ona göre bir renk seçtim sonucun buna yakın olacağını tahmin etmiştim ama yinede biraz şans eseri güzel bir renk çıktı çünkü ilk defa kullandım bu markayı.Hatta hoşuma giden renk tek bu markada vardı ve buda ucuz bir boya olduğundan alıp almamakta kararsız kaldım ama aldım :27:Dediğin gibi sanırım zeminin açık renk olması avantaj oldu:31::54:

Teşekkürler:38:Kutunun üzerindeki renkten biraz açık duracağı belliydi çünkü zeminim açık renkti.Ona göre bir renk seçtim sonucun buna yakın olacağını tahmin etmiştim ama yinede biraz şans eseri güzel bir renk çıktı çünkü ilk defa kullandım bu markayı.Hatta hoşuma giden renk tek bu markada vardı ve buda ucuz bir boya olduğundan alıp almamakta kararsız kaldım ama aldım :27:Dediğin gibi sanırım zeminin açık renk olması avantaj oldu:31::54:

Hiç ton farklılığı da oluşmamış her yer aynı tutmuş.
Ayrıca saç şeklini ve dalgalarını çok beğendim doğalmış hemde:69:

Hiç ton farklılığı da oluşmamış her yer aynı tutmuş.
Ayrıca saç şeklini ve dalgalarını çok beğendim doğalmış hemde:69:

Teşekkürler peki bir soru daha :26:
Saçlarıma brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum sizce dalgası düz olmasından dahamı iyi :44:
Ton farklılığı olmamasını anneme borçluyum çok uğraştı:16:

şuan ki hali diğerinden daha ağır ve hoş durmuş pek belli olmasada ikiside göze farklı hitap ediyo:61:

Ama bu iki eklediğim resimde yeni hali eski rengi sarıydı.
Bu resimdeki iki renkte boyadan sonra çekildi biri daha fazla ışıkta ve diğeride normal ışıktaki rengi :34:
:54::54::54:

Teşekkürler peki bir soru daha :26:
Saçlarıma brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum sizce dalgası düz olmasından dahamı iyi :44:
Ton farklılığı olmamasını anneme borçluyum çok uğraştı:16:

Bence yaptırma istediğin zaman düzleştirirsin kendin ama bu hali çok güzel.
Dalgaların çok belirgin çok güzel duruo :40:

Back