Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim konusunda yardımmm :(

sirinkocyigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben saçlarımı 2 ay önce koleston siyaha boyadım. renk baya aktı ama saçlarımın bazı tellerı eski rengim olan açık kumral, bazı telleriyse ha asiyah. yani hiç hoş durmuyo. doğal rengim de koyu kahve ve dipleri geldi. şimdi benim elde etmek istediğim renk aşağıdaki fotoğrafta. tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum neye boyamalıyım ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler :)
$zn9YY.jpg $zduBl.jpg

canım öncelikle tüm saçlarının aynı renk olabilmesi için siyah boyayı kusturman gerekiyor.. ( kuaförlerde yapıyorlar evde de yapılır röfle tozu ve oksidan karışımıyla fakat herkez beceremiyor ) daha sonra 4/0 kahve saç boyasıyla boyaman gerekiyor..defalarca saç rengi değiştirdim..siyahı kusturdum ama tekrar siyaha döndüm ...tecrübe sahibiyim bu konuda :) korkma saçların yıpranmaz ilk defa yapacaksan.. anladığım kadarıyla boyan zaten kendiliğinden akmış hafif bi işlem gerekiyor o kadar..

canım öncelikle tüm saçlarının aynı renk olabilmesi için siyah boyayı kusturman gerekiyor.. ( kuaförlerde yapıyorlar evde de yapılır röfle tozu ve oksidan karışımıyla fakat herkez beceremiyor ) daha sonra 4/0 kahve saç boyasıyla boyaman gerekiyor..defalarca saç rengi değiştirdim..siyahı kusturdum ama tekrar siyaha döndüm ...tecrübe sahibiyim bu konuda :) korkma saçların yıpranmaz ilk defa yapacaksan.. anladığım kadarıyla boyan zaten kendiliğinden akmış hafif bi işlem gerekiyor o kadar..

cevap verdiğin için teşekkürler :) röfle tozunu nerden bulabilirim?

cevap verdiğin için teşekkürler :) röfle tozunu nerden bulabilirim?

Kuaförden alabilirsin canım...ölçüsüne göre veriyorlar oksidanınıda alırsın...evde karıştırıp saçlarını ovacaksın boya yapar gibi elinle saçları eline alıp öyle yaparsan daha rahat olur...kafa derine ve yüzüne çok fazla temas ettirme alerji yapabilir..saçındaki boyanın açıldığını göreceksin sonra yıkarsın..

Back