• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim konusunda yardım...

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
slm kızlar biliyorsunuz 2 ay kadar önce siyah boyadığım saçlarımı açtırdım(keşke yapmasaydım saçlarımdan oldum):a015:ama açtırdıktan sonra karamel,bakır,çikolata renklerini denedim ama hiçbirini kendime yakıştıramadım:1no2:nişanlım askerde 49 gün sonra gelicek ve tekrar siyaha dönmemi istiyor geldikten sonra(kamerayla görüştük saç rengimi gördü)sizce hangi renk daha çok yakışmış resimlerimi koyuyorum aslında benimde içimden tekrar siyaha boyamak geliyor..senağlamasizce tekrar siyaha döneyimmi..fikirlerinizi bekliyorum:enbuyukkk:
bu siyah hali
http://aylinmanisa.googlepages.com/SANY0116.jpg
buda açtırdıktan sonraki hali
http://aylinmanisa.googlepages.com/Fotoraf-0081.jpg

evet canım bende hiç beğenmedim kendimi buaçtırma olayı çok yıprattı beni saçlarım yandı güzelim saçlarımdan oldum kısa kestirdim kurtuldum gerçi şimdi uzasın diye bekliyorum ama denedeğim hiç bir rengi beğenmedim siyah kadar galiba tekrar siyaha dönücem nişanlımda sana en çok yakışan renk siyah diyor...

canım baktıgımda siyahı daha çok yakıştırdım ama diyelim ki döndün siyaha yine açmak istedi canın ne olacak sonra.bende senin gibi röflenin üzerine boyamıtım siyah açayım derken mahvetmiştim.kuaförüm düzeltti 1 hafta önce şimdi çok açık kumral oldu ve çok dogal duruyor.bana sorarsan siyahı boyamaya kararlıysan iyice tekrardan düşün.boyadıgında uzun bir süre açma işlemi yapmaman gerekli.saçların zaten yıpranmış daha beter olmasın sonra.bence yavaş yavaş actır derim.bu şimdi kullandıgın renk gösterişli bir renk degil ama actırdıgında çok güzel olacagını düşünüyorum.bak benim kuaförüm saçımdaki tüm boyayı akıttı ve üzerine karamelle acık kumralı karıştırıp boyadı.sonuç süper.iyi bir kuaföre git ve düzelttir saclarını.öptüm.bende siyaha bayılmıştım ve bir sene kullandım ama bıktım.şimdi çok mutluyum ve bi daha asla boyamam heralde.öptüm canım.

canım tenın acık oldugu ıcın sıyah renk guzel gıtmıs, bende koyu kahve kullanıcısıyım cok memnunum, yuzu on plana cıkarıyor ve yaptıgın makyajda ortaya cıkıyor, ayrıca eskı erkek arkadasımda begenırdı sıyahı ısrar ederdı ,bence sende nişanlının siyah isteğine uy, çekici ve güzel buldugu bı tarafı var demek rengın:)

benim ikinci resimdeki saç rengin daha çok hoşuma gitti daha çıtıpıtı olmuş,genç göstermiş

4 sene boyunca siyah rengi çok severek kullandım nezaman boyasam sanki yeni bir renk kullanıyormuş gibi mutlu olurdum ama ne olduysa 2 ay önce birden değiştirme kararı aldım belkide o an depresyondaydım:)bilemiyorum nişanlım yapma pişman olucaksın bak sen siyahtan başka bir renkle mutlu olmazsın siyah sana çok yakışıyor dedi ama dinlemedim gittim açtırdım ama çok pişman oldum hem saçlarımdan oldum hemde denediğim hiçbir renk sanki yakışmadı bana yakıştıramadım kendime...ilk açtırdığımda bal rengi boyadılar sevmedim zaten sonra kısa kestirdim saçımı yandı,daha sonra bakır denedim onuda yakıştıramadım şuan çikolata kahve var ilk boyadığımda koyu tutuyor mutlu oluyorum ama açıldıkça sinir oluyorum hiç beğenmiyorum bu akşam halamın gelini geldi bayram ziyaretine onunda saçı açık kestaneydi onun üzerine mor siyah boyamışlar bayıldım bittim görünce dışarda gezerken bile koyu renk saçlı birini görünce bayılarak bakıyorum yaaa ben galiba koyu renk saçların kadınıyım:))

deasy canım zaten siyaha dönersem artık asla açtırmam saçımı mümkün değil yani hatta artık kuaförün önünden bile geçmiyorum:)

evet canım bende hiç beğenmedim kendimi buaçtırma olayı çok yıprattı beni saçlarım yandı güzelim saçlarımdan oldum kısa kestirdim kurtuldum gerçi şimdi uzasın diye bekliyorum ama denedeğim hiç bir rengi beğenmedim siyah kadar galiba tekrar siyaha dönücem nişanlımda sana en çok yakışan renk siyah diyor...

bence siyah tatlım.çok yakışmış sana a.s.

deasy canım zaten siyaha dönersem artık asla açtırmam saçımı mümkün değil yani hatta artık kuaförün önünden bile geçmiyorum:)

tamam tatlım o zaman okeyy:lepi: anlaşıldı durum ..nişanlının da dedigi gibi sen galiba siyahtan başka renkte mutlu olamayacaksın sanırım.madem açmayı düşünmüyorsun uzun süre,boya ozaman yakışıyor sana siyah hemde çok.yerimseniben

Canım siyah da yakışmış sana.Yüzüne gitmiş ama açtırdıktan sonra daha bir havalı olmuş bence.Kahve tonu yakışmış sana ve biliyorsunuzki kahve tonları moda.Farklı bir hava katmış .Tabiki benim naçizane fikrimm.

bence ikisi de yakışmış.siyah daha alımlı.açık olan renk de daha cool olmuşsun.

bencede 2. renk sana daha çok gitmiş siyah yaşlı göstermiş ve daha sert göstermiş seni diğer renk daha şirin olmuş...

Back