Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim için yardım

suleyaprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Palette şarap kızılından tarçın bakıra döneli 3 ay oldu ancak beni aşlı ve solgun gösteriyo makyajsız hiç güzel durmuyo kızıl tonlarından vazgeçemiyorum çünk bana yakışan tek renk o ( yada bana öyle geliyo ) şimdi bakır kızıla boyamak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz şu anki saç rengimle olan bir resmimi ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $Goruntu(151).jpg
    $Goruntu(151).jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 68
ama bakkır kızıl da tarcın bakırın acıgı o da soluk gelmez mi daha canlı bi kızıl dğüşünseniz

daha koyu bir bakır kızıl denersen bu seni daha genç gösterir mesela voilanın 6.46 bakır kızılı.bir arkadaşıma bu rengi boyamıştık sana nasıl desem resim olsaydı keşke elimde kahverengimsi bir kızıl diyeyim ne çok açık ne de çok koyu ikisinin tam ortası bir renk hem senin saçına daha iyi tutar saç rengin açıkmış bi bak istersen

daha koyu bir kızıl daha canlı göetrir bence de ten açık ,saç açık renkli olunca makyajda kaçınılmaz olur...ama ten acık saç bira koyu koyulunca yüz hatları çıkar ortaya...

daha koyu bir kızıl daha canlı göetrir bence de ten açık ,saç açık renkli olunca makyajda kaçınılmaz olur...ama ten acık saç bira koyu koyulunca yüz hatları çıkar ortaya...

arkadaşaa katılıorummm kaydirigubbakcemile2şuan bende bu rengi düşünüorum ablacım maşallahhh fıstık gibisiniz a.s. sizede bu rengi yakışıcağını düşünüorum :delphin: hemmennn benım konumdaki resimi buraya aktırıcam sizde bi bakarsınızz bu rengin adıda çikolata karamelmişşş akannehiropuyorumnanaktan

şakkıdı

arkadaşaa katılıorummm kaydirigubbakcemile2şuan bende bu rengi düşünüorum ablacım maşallahhh fıstık gibisiniz a.s. sizede bu rengi yakışıcağını düşünüorum :delphin: hemmennn benım konumdaki resimi buraya aktırıcam sizde bi bakarsınızz bu rengin adıda çikolata karamelmişşş akannehiropuyorumnanaktan

şakkıdı
45038029.png
[/URL][/IMG][/IMG]

evet renk çok güzel bugün bir arkadaşın tavsiyesiyle natural colorsun bakır kırmızısını aldım size şarap kızılı iken çektiğim bir resmimi ekliyorum kızıl tonları hakkında daha yakışıp yakışmaması görüşleriniz daha netleşir.

Eklentiler

• $n658193187_1336125_1487.jpg
    $n658193187_1336125_1487.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 69
  • $s658193187_865232_8975.jpg
    $s658193187_865232_8975.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
gerçekten de güzel durmuş şarap kızılı bence öyle aldığınız renk çok güzel valla bende bu markadan bir bakır düşünüyorum ama kararsızım ya yakışmazsa diye

Bence size kızıl tonları daha cok yakısıyor ;)
Daha genc duruyorsunuz..

Back