• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim için yardım lütfen (resimli)

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
kızlar tuğba erbil'in saç rengini bilen var mı ? kendim boyamak istiyorum. karamel, fınfık kabuğu,kahve köpüğü gibi sıcak tonlar istiyorum. şu anki saç rengim de resimdeki gibi, röfle üzerine loreal casting bal köpüğü boyamıştım. istediğim tonlarda nasıl elde edebilirim, bana bi yardımcı olsanız boshayallersmile

Eklentiler

• $terbil.jpg
    $terbil.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $bennn.jpg
    $bennn.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 82
canım bence doreli renklere bak veya dore ile karemeli karıştırıp boya çünkü renk içinde hem dore hemde karemel barındıran bir renk zaten aktıkça daha güzel olur

başka yazan olmucak galiba. teşekkürler kızlar ilgilendiğiniz için.a.s. gidip kendi başıma alıcam napalım.

altın karamel ile fındık kabuğunu karıştırdım, annemin isteği üzerine :) :dance: tam istediğim gibi bi kahve tonu oldu. ne koyu ne açık. belki ilgilenen olur naniknanik

canım bence saçlarının rengi çok hoş değiştirmesende olur aslında ama tabi sen bilirsin bence bu renkler çok çok yapay devamlı boya bakım istiyor canlı durması için umarım istediğin gibi olur

Back