How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim için yardım ltfen :(

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
ben platin röfle istemiştim ama olmadı ayrıca sık olacaktı bu ikinci röflem..ben platin istiyorum 2 renk war istediğim

1.
doga_bekleriz_012.jpg
resim biraz garip ama umarım sorun olmaz :/
2.
blh2.jpg

bu iki renkten hangisi daha iyi we sizce ben ewde bunu tutturabilirmiyim yardımcı olun ltfennnnnnn.... bilmiyorumkismile :Saruboceq:

Son düzenleme:
bence 2.resimdeki saç amea bu saçı evde tutturman çok zor canım iyi bir kuaföre gitmelisin bence

Ben 1. diyorum çünkü 2. renk çok zor bir renk. Podyumda filan tamam da, gündelik yaşamda zor. Çünkü dipten uca kadar sapsarı... Öteki koyudan açığa gidiyor ve bence daha doğal duruyor. Tabi zevk meselesi... Ben boya işlerinden hiç anlamam. Ama kuaförde yaptırman bence de en doğrusu. Evde bu tarz renkler zorlayabilir.

ikinci resim daha hoş cnm. evde tutturman çok zor. iyi bi kuaföre git cnm lorealin platin diye röfle tozu var, onunla yaparlar ama pahalı olur biraz işte.

saçım zatn röfleli işte yeni yaptrdım 1ay oldu ama bğenmedim :(

Her iki saç ta çok güzel ama Doğa Bekleriz'in (1.resim) saçı diğerine göre daha doğal.
Bu renkleri evde tutturman konuyla ilgili bilgi ve becerine bağlı ancak evde açarken kontrol edemeyip saçlarını yakabilirsin çünkü 1 ay önce işlem görmüş bir saçtan bahsediyoruz bence kuaför çok daha iyi olur. Eğer tanıdığın kuaförse sonraki dip boyalarını evde yapmak için bilgi alabilirsin ( 3 kez kendin yaparsın 1 kez kuaför yapıp toparlar) tek renk dip boya yapmak daha kolaydır çünkü... Ayrıca bu saçlar fotoğraf saçları ve farkındaysan ekler var, güzel ve sağlıklı görünüyor ama gerçekte öyle mi acaba? İyi düşün ve alışarak her defasında 1-2 ton açarak bu sonuçlara ulaşmaya çalış derim ben, saçların sağlığını kaybetmesin...

Back