• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac rengim icin bana yardim edebilecek olan var mi?(RESIMLI)

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Merhaba
3 ay once saclarimi nevacolorun kumralina boyadim. Eski sac rengim baya akmis artik cok acik kumral gibiydi soluk duruyo diyr kumralla biraz canlandirmak istedim. Fakat tam istedigim sonuc olmadi. Ustune bidr uclara hafif balyaj attirdim. Maalesef balyaj tonu cok basarisiz oldu. Asagiya suanki sacimin halini ve aldigim reni koycam sizce sarilar kapanir sac rengimdede azda olsa degisiklik olur mu durum vaziyet ne olur bana yorum yapin lutfen (resimleri bi sonraki yoruma aticam)

1NvEWN.jpg
[/url][/IMG]
1NvEWN.jpg
[/url][/IMG]
Bu suan ki hali arkadaslar aralardaki sarilar gitsin istiyorum birazda sac rengim yumusasin istiyorum okadar.
search

Buda loraelin instense serisinden bi boya koyu renk saclarda bilr dedigi icin aldim fakat dogal sac demek istemisler arkadasimin dogal kahve sacini bir gram degistirmedi onada bu serinin cok acik sarisini denedigimiz halde simdi ben boyasam ne gibi degisimler olurr. Yorunlariniza gore hareket edicdm lutfen deneyimi olanlar yazsin.

Son düzenleme:
Intense serisi koyu saclarda bile etkili dediler ama bilemedim. Yarin boyicam boyadiktan sonra resim atarim. Sarar kapansin yeter bu ara sac konusunda cok moralim bozuk belime kadar saclari bukadar kestirdim. Sonra rengini begenmedim kestirdigimede pisman oldum. Nasil icime sindiririm diye ugrasiyorum :)

senin şuan ki saç rengin boyamak istediğin renkten sanırım daha koyu.. yani aralardaki açık tonlar bu rengi tutabilir ama kalan yerler aynı rengi almayabilir
Aslinda kameradan kaynakli suankinden daha acik bukadar koyu degil tekrar cekebilirsem boyamadan once tam anlasilir en azindan bu boyalarin koyu sacta ise yarayip yaramadiginida gormus oluruz. Aldim bikere denicem mecburen sarilarin kapanmasi bile bana kafii hekir daha sonra bidaha sacimi diger yaza kadar hic ellemem heralde cunku uzatma maratonuna basladim bile biotin kullaniyorum hergun.

Aslinda kameradan kaynakli suankinden daha acik bukadar koyu degil tekrar cekebilirsem boyamadan once tam anlasilir en azindan bu boyalarin koyu sacta ise yarayip yaramadiginida gormus oluruz. Aldim bikere denicem mecburen sarilarin kapanmasi bile bana kafii hekir daha sonra bidaha sacimi diger yaza kadar hic ellemem heralde cunku uzatma maratonuna basladim bile biotin kullaniyorum hergun.

boyayınca bir foto koyar mısın nasıl durduğunu görmek istiyorum.

Bu arada suan kendi sacimdaki rengi anlayabilmeniz icin cektim bu boyamadan bonceki hali diplerden iki parmak kendi sacim uclarda ara ara balyaj var okadar. Yukarda boyayacagim renk var. Aksama boyadiktan sonraki halinide koyarim.
IMAG0618_1.jpg

Bence ilk önce acıcıyla acman gerek ki bu ton tutsun yoksa inkanı yok turuncu olur ben sürekli boya yapan biriyim evde artık az cok ögrendim suan saclarım son attın resimdeki gibi bende acmıştım tutması için

Bence ilk önce acıcıyla acman gerek ki bu ton tutsun yoksa inkanı yok turuncu olur ben sürekli boya yapan biriyim evde artık az cok ögrendim suan saclarım son attın resimdeki gibi bende acmıştım tutması için
Nasil acmistin?bende koyu kahve saclarimi acmak istiyorum da

Palettenin acıcısıyla actım bi hafta sonra boyadım istedim renge cünkü acıcıyla actıktan sonra günese falan cıkınca daha cok acılıyo bi hafta bekle sonra istedin ton tutuyo

Valla olmassa artik bayramdan sonra once acip sonra yine buna boyarim suan artik boyayi aldim pazar gunude memlekete yolculuk var loreal intense sererinin uzerine keske boyali saclarda acma yapmaz yazsalarmis ama arkadasimin dogal koyu kahve sacini cok acik sarisi ile boyadik karamel tonu istyodu onu hic acmadi internette bu seriden boyalarla boyali saclarini acan var anlamis degilim yani nasil oluyo bakalim nolcak halim aksama gorusuruz:KK48:

Kizlar saclarimi boyadimm ustte boyadan onceki hali var. Boyadigim renk loreal intense 6.13 mocha kahve
Sonuc bu, sarilar istedigim kadar koyulmadi hayret diger boyali kisim guzel acilmis bekledigimden daha iyi bu boyanin aktikca daha da acikdigini soyleyenler var bencede oyle olacak gibi fotografta cok kizil durmus ve koyu gosteriyor birde resimleri ekleyebilmek icin pixelini dusrmek zorunda kaldim yarin gun isiginda tekrar cekmeye caliscam
image1472758124501.png

image1472757095517_1.jpg

Birde yuzum acik koyayim daha net belli oluyor cunku fikir olma acisindan ben bukadar bile beklemiyodum. Resimdeki kadar kizillik da yok ayrica sari isiktan kaynakli sanirim.
IMG-20160901-WA0013.jpeg

Back