[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
resimde çok koyu çıkmış ama saç rengim sarılı röflelerim war ben dün sadece 5 dk kahwe rengi sürdüm yıkadım koyu oldu ben koyulaştırmak istiyordum ama pişman oldum daha koyulaştırmadan sizce nasıl bir renk iyi olur bana yardımcı olursanız çok sewinirim ((
böyle sarı olsun istiyorum ama açmak istemiyorum sarı tonları olsun yardım edin kızlar
oriel değerse saçım kopar cnm benm bu saç rengim okadar çok işlemden geçtiki anlatamam en son orielle komple açıldı ocakta açtırdım onun üstüne sadece 2 kez boyadım şimdi yine röfle ışıltı oriel yaparsam saçlarım elimde kalır ben düz boya ile düşünüyorum :/ nasıl bir renk olabilir diye
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
resimde çok koyu çıkmış ama saç rengim sarılı röflelerim war ben dün sadece 5 dk kahwe rengi sürdüm yıkadım koyu oldu ben koyulaştırmak istiyordum ama pişman oldum daha koyulaştırmadan sizce nasıl bir renk iyi olur bana yardımcı olursanız çok sewinirim ((
böyle sarı olsun istiyorum ama açmak istemiyorum sarı tonları olsun yardım edin kızlar
:) gayet güzel görünüyor şuanda.Ama hele ki sarı tonlu bir zemine yaptıysan sanki koyu renk boyayı anında çekiyor enfazla 3yıkama sonrası zaten çok akıcak.bence 3 yıkama sonrasını beklemelesin zaten mecburi olarak değşitmek zorunda kalabilirsin.
bana kalırsa bu zemine doğal bir balyaz yada röfle çok hoş durur
ayrıca sacına suan farlı renkler kullnırsan ckılmaz hale gelebılr fotoda grdugm kadaryla sarılar belırgın zatn bırz daha bkle ve o sarılr tmmn acılıcktr
kızlar şu anki saç rengim bu.[ımg][ımg]http://img546.imageshack.us/img546/9198/fotoraf0070j.th.jpg[/ımg] uploaded with ımageshack.us[/ımg]
böyle sarı olsun istiyorum ama açmak istemiyorum sarı tonları olsun yardım edin kızlar [ımg]http://hairstylesboutique.blogspot.com/2010/07/kate-hudson-hairstyle.html[/ımg]