- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 215132
Arkadaşlar fikir olması için gündüz yakından çekip ekledim resmi , önerilerinizi bekliyorumm
Ben altın karamele boyadım bakırlık yoğun canım bakır yoğunlugu istersen boyayabilirsin sıcak bi renk sarı yansımalı olsun istiyorsanda açık karamel öneriyorlar
Kızlar konunun basındada resım koymuştum saçlarım bakır kızıldı biraz akmış, pakette ın natural 7,0 açık karameline boyadım koyu kumral yada kahve gıbı bışey olduu , çok üzgünüm çokkk ben acık bır renk ıstıyordum açık karamel hatta sarılık olsun biraz istiyordum , napabılırım karamelle açık papatyayı karıştırsam tutarmı açılır mı birazz yardım lütfenn
bende usttekı yazıları okuyunca dıcektım kı 8 ve 9 tonlarındakı karamele boya ama sen 7 lık yapmıssın bıle :S ,,,, bunu bılır bunu solerım 7 ve asası hep koyu tutar hıc acık bı renk beklemeyın o kadar tatlı bı renk kesın tutardı 8 ve ustundekı tonları,, yanı kutunun ustundekı hatuna aldanmayın cunku tecrubelı bırı olarak solıyım kutunun ustundekı hatunun rengı neyse hep 2 ton koyusu olur . Bence bi sure bekle aksın daha sonra 9 volum olan 8 tonlarındakı bı boyayla hatta 9 bıle olabılır boya derım bence o zaman bu koyuluktan kurtulurusn canım ama dıplerı en son yap
Açık karamelin içine 1 yemek kaşıgı oryal ve 9luk oksidan karıştırsak nasıl olur kızlar ? :26:
bende usttekı yazıları okuyunca dıcektım kı 8 ve 9 tonlarındakı karamele boya ama sen 7 lık yapmıssın bıle :S ,,,, bunu bılır bunu solerım 7 ve asası hep koyu tutar hıc acık bı renk beklemeyın o kadar tatlı bı renk kesın tutardı 8 ve ustundekı tonları,, yanı kutunun ustundekı hatuna aldanmayın cunku tecrubelı bırı olarak solıyım kutunun ustundekı hatunun rengı neyse hep 2 ton koyusu olur . Bence bi sure bekle aksın daha sonra 9 volum olan 8 tonlarındakı bı boyayla hatta 9 bıle olabılır boya derım bence o zaman bu koyuluktan kurtulurusn canım ama dıplerı en son yap
nasıl kahve oldu yaa :26: Resim koysana canım bakalım nasıl olmuş.. belki akar 2 3 yıkama sonra ? ama papatya karıştırma fikride güzel
ben de 8 tonlarındaki saçımı palette naturals açık karamele (7.5) 8.1 tonundaki boyayı katmama rağmen yaklaşık 1 ton koyuldu saçım. bence de açık karamele papatya (10.4 veya 10.0) karıştır. çünkü o renkler güzel açıyor. saçımın bir kısmını denemek için boyamıştım da...ama çok tutma derim, en fazla 30 dk. çünkü biraz yakabiliyor saç derisini....amonyağı fazla herhalde....
senin zemin koyu değildi neden o kadar koyu oldu ki cnm bende ondan çok boyadım öyle koyu tutmuyor normal açık karamel oluyor palette naturalın papatyası 4 tona kadar açıyor denedim ben olabilir ikisini karıştırabilirsin sarısı daha yoğun karamel olur