• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim hakkında yardım

busybee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
114
0
96
44
İstanbul
merhaba canlar, saçım hakkındao kadar kararsızım ki. şu anda soğan kabuğu rengi, uçları biraz daha açık. boyu da kulak altı, omuzlarıma yakın.
aklımda 2 zıt seçenek var; ya platin rengi yapıcam, ki tenim açık olduğu için yakışır diye düşünüyorum. ve seviyorum sarıyı :)

ya da kestaneye boyatıp çıt çıt takıcam, doğal bir görünüm olacak.

sizce? yardım edin bana opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben platin sarıyı sevmediğimden sana da platin yapma derim daha doğal daha hoş bir sarı

daha iyi olur illede sarı dersen :1rolleyes:

bence sarı daha soluk gösteriyor beyaz tenlileri ama sarı istiyorsan canım daha canlı mesela altın sarısı falan yapabilirsin

ben koyudan ziyade açık rengin size daha yakışacağını düşündüm ama ton konusunda birşey diyemeyeceğim , platin iddalı bir renktir , yerinizde olsam öncelikle platin röfleler attırıp yavaş yavaş çoğaltırdım hem yakışıp yakışmayacağını görürsünüz fazla bir işleme maruz kalmadan , hemde göz alışır birden sapsarı olmamış olursunuz , bu arada şuanki renginiz [ soğan kabuğu dediğiniz ] isteyipte elde edemediğim renklerden biri , tam olarak nasıl elde ettiniz kısaca yazarmısınız zahmet olmayacaksa , teşekkürler şimdiden

teşekkürler yorumlarınız için, dediğiniz gibi yavaş yavaş açabilirim. bu renge gelince, kuaför 2 rengi karıştırarak elde etti ama maalesef tam hatırlamıyorum. bakır rengiyle açık kahve tonlarından karıştırmıştı. yalnız benim zemin açıktı o yüzden tuttu bu renk. aslında doğal bir renk ama bir süre sonra sıkıldım.

gençlerin doğal olmasından yanayım,
canım nasılsa platin boyatacağın yaşlara geleceksin ne gerek var ,
birde dibinden koyu koyu gözükmüyorlarmı işte o zaman çok kötü duruyo,

teşekkürler yorumlarınız için, dediğiniz gibi yavaş yavaş açabilirim. bu renge gelince, kuaför 2 rengi karıştırarak elde etti ama maalesef tam hatırlamıyorum. bakır rengiyle açık kahve tonlarından karıştırmıştı. yalnız benim zemin açıktı o yüzden tuttu bu renk. aslında doğal bir renk ama bir süre sonra sıkıldım.

bende teşekkür ederim cevabınız için,evet kademeli bir şekilde açmanız daha uygun , belki öyle daha güzel olur öyle kalır ,umarım arzu ettiğiniz renge kavuşursunuza.s.

sağolun, siz de kavuşursunuz inşallah :) kadınların en çok kafa yordukları konulardan biri bu saç meselesi herhalde. bazen keşke baştan hiç dokunmasaymışım , bazen de saç ne güzel bir aksesuar, sürekli değiştirilebiliyor diyorum. kararsızım çok:)

bu arada, selenimonun dediği gibi, diplerden simsiyah çıkmış platin rengi saçlar kor-kunç! estetik anlayışımı zedeliyor.

bende sarıya boyattım ve yaklaşık bir senedir kullanıyorum sarıyı geçekten kötü duruyor dipler çıkınca tenime yakışıyor ama sürekli dip boya yapmakta zor geliyor bende koyu bir renk düşünüyorum artık yada bekliycem uzadıkça keserim artık sarılar bitene dek bence sende sarıyı düşünme bence

evet, haklısın, ben üstelik çok sıkılıyorum kuaförlerde, dip boya kısmı düşündürücü. ama sarı da ışıl ışıl oluyor, ayrı bir havası var. çok kararsızım hala, ibre bir sarıya gidiyor bir doğala.

evet, haklısın, ben üstelik çok sıkılıyorum kuaförlerde, dip boya kısmı düşündürücü. ama sarı da ışıl ışıl oluyor, ayrı bir havası var. çok kararsızım hala, ibre bir sarıya gidiyor bir doğala.

bende sıkıldığım için yaptıramıyorum dip boya bide orealle açıyorlar saçlarım koyu renk oda diye kafamı yakıyor o dadediğin gibi güzel ışıl ışıl ve çok asil duruyor ama pek zahmet ister yinede senin kararın istersen bi dene hevesini alırsın

cnm platın yakısır ama zamanla gecersen daha ıyı olur

sağolun, bence de adım adım geçerim platine.bu arada ekte bir saç modeli ve rengi var, nasıl sizce?

Eklentiler

• $saçç.jpg
    $saçç.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 66
bu resimdeki renk bence çok idealı gibi,gene sarı ama başka tonlar size çok yakışır bir an önce değiştirin bence

model olarak çok şık bi zamanlar benimde saçlarım bu modeldi ama
ne yazıkki bu model fönsüz hiçbişeye benzemiyor eğer iki günde bir sürekli fön çektirip
fönlü gezersen bu model uygundur ayrıca bu renk sarıda çok iddalı bir renk sarı renk
öyle bir renkki ten rengin ne olursa olsun mutalak hep makyajlı geznek zorunda kalıyorsun
çünkü bende şu anda sarı saçlıyım mesala bi gün makyaj yapmasam herkes ne o hastamısın felan
die soruyor ayrıca tüm saçını böyle platin sarıya boytmsanda röfleyle birlikte platin sarı yatırsan çok ii olur derim... istersen ben buraya kendi saç rengimi koyiim sen bi bak....

Son düzenleme:
vaaayy, çok teşekkürler, bu renk süper, istediğim böyle bir şey, ne iyi oldu gördüğüm. :lepi:

ben zaten hep makyajlı geziyorum, çok soluk renkliyim, bıkıyorum bazen ama makyajsızken o kadar çok soruyorlar ki hasta mısın diye, insan kendini kötü hissediyor.

bu rengi seviyorum ben, sizin resminizle kanıtlandı :)

Back