kızlar bir anlık delilikle saçlarımı sea color bal köpüğü rengine boyadım yaklaşık 40 dk sonunda saçlarım inanılmaz acıldı ama renk çok tuhaf geldi ve hemen üstüne evde olan palette altın karamel ile boyadım sonuç aşağıda diplerim turuncu ucları koyu saclarım topladıgımda daha da tuhaf her taraf bir renk oldu
oysa istedigim renlerde cok da zor degildi sanki:44:
saçlarım bu haldeyken gezmek istemiyorum daha öncede başıma benze bir durum gelmişti saçlarıma kuaförde balyaj yaptırmıstım begenmeyince ertesi gün yine kuaföre toprak tonlarına boyatmıstım bu sefer de kırmızı olunca 3. gün evde palette çikolata kahveye boyayarak durumu kurtarmıştım. Ama bu sefer çikolata kahve yaparak cok koyultmak istemiyorum hazır açmışken ve önümüz yazken.
sizce şimdi hangi renge boyamalıyım sade ama fazla koyu olmayan bir renk
loreal casting çikolata karamel mi yoksa ayışığı kahvesi mi yada önerileriniz :))
uçların rengini açman gerekiyor öncelikle.açıcıyla tek seferde açılır muhtemelen çok koyu değil ama sadece koyu olan uçlarına sürmen lazım diplere sürme.saçların zaten turuncu olmuş üzerine açık kumral ya da kumral boyarsan karamel olacaktır