• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi?

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=526044&d=1349531480&thumb=1&stc=1
bu saç rengi nedir kimisi karamel diyor kimisi bal köpüğü
bir de benim saçlarım kahverengi hatta şöyle söyleyeyim kolestonun kahve boyasıyla birebir aynı tonu
saçım da biraz uzun.epeydir boyatmadım ama uçlarında kendi saçımın renginde boya kalıntıları var hiç belli olmuyor ama uçları boyalı sonuçta:26:
bu tona evde dönebilir miyim ki:44:
bu işlerden anlayan yardım cı olursa tam süper olacak:34:

koyduğun iki resimde renkler farklı.ama ben ilkini beğendim.o rengi yapman için öncelikle alttaki boyalı saçını akıtman lazım boya siliciler var onlardan alabilrsin.daha sonrada küllü orta kumrala boya.tabi aradaki yansımaları yakalaman için araya balyaj atılması lazım.onuda evde sen yapabilirmisin bilmiyorum.

koyduğun iki resimde renkler farklı.ama ben ilkini beğendim.o rengi yapman için öncelikle alttaki boyalı saçını akıtman lazım boya siliciler var onlardan alabilrsin.daha sonrada küllü orta kumrala boya.tabi aradaki yansımaları yakalaman için araya balyaj atılması lazım.onuda evde sen yapabilirmisin bilmiyorum.

bu iki renk olabilir anlamında canım.yoksa farklı olduğunu biliyorum:9:
teşekkür ederim cevabın için.ama evde balyaj sıkıntılı olabilir en güzeli kuaföre doğru yol almak

Back