Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi...

kamelya87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
20
0
36
İstanbul
merhaba kızlar.Ben buğday tenliyim saclarımı golden blonde sarıya boyadım ilk defa güzel de oldu diplerden çıktı dip boyası yaptırmak ıstemıyorum.Nevacolorun balköpüğü rengini aldım ama bu sarı sac üstüne direk balköpüğünü boyadıgımda nasıl bır renk olur merak edıyorum hıc denemedım.Balköpüğü rengimi cıkar yoksa turuncumu olur korkuyorum boyamaya.Yardımcı olursanız sevınırım..

yeni boyayacağın renk eskisinden koyu ise tam rengi tutturursun fakat dipten çıkan kendi saç rengin biraz koyu düşer boyayı önce diplere sürüp biraz bekledikten sonra saç boylarına yedirirsen daha iyi sonuç alırsın

gunaydınlar herkese..Dün akşam saçlarımı balköpüğüne boyadım.Ama saçlarımda sarı oldugu ıcın ve dıplerdende kendı sac rengım(siyah)cıktıgı ıcın pek iyi sonuç alamadım.Dipler balköpüğü oldu uçlar yine sarı boyada yetmedı ayrıca.Kuaförlerde çok pahalı boyuyo neyapabılırım yardımcı olunnnnn lütfen saçlarımı düzeltmem lazım acilennn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…