How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şaç rengi ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar bu saç rengi nedir ? nasıl elde edilir ?

3186.jpg

bana koyu kestane gibi geldi bnmde doğal saçım böyleydi ordan biliom

canlar 3 nüzde farklı renkler söylediniz =)kastane değil ondan eminim
diğer 2 si arasında kararsızım koyu kahve mi çikolata kahve mi

valla kuşum ben çikolata kahve diyorumm. çünkü zamanında koyu kahve yaptım ve bildiğin siyah olmuştu akannehir
balım benimde saçlarım en son koyu koyu kahveydi bildiğin siyah olmuştu dedim rengi biraz daha koyulaştırayım siyah yapayım siyah yaptırdım güzel oldu ama doğal saç rengim açık kumral olduğu için dipler sırıtıyor =(
çikolata kahve daha koyu ve kızıllık barındıran bir renk bu ise sütlü kahve tonlarında

öyle mi desin canım dediğin gibi aslında bu saç renginde kızıllık yok

sanki küllü kumral ile karıştırılmış bi renk gibi değil mi kızıllık o sebeple yok bence CADIARZU ama kahve tonu...bakırlık kızıllık yok

olabilir ama bu renk normal market boyalarıyla boyanacaksa koyu küllü kumrala denk gelir diye düşünüyorum çikolata kahve koyu kaçar ama normalde bu renk kahve

küllü kahve ya da sütlü kahve gibi bi renk de olabilir koyu kahve çok koyu bi ren oluyo diyosanız ama bunda kızıllık yok çikolata kahve kızılımsı oluyo arkadaşlar :)

kesinlikle çilolata kahve değil
benim saçım çikolatakahve bu renkle uzaktan yakından alakası yok :delphin:

yok kızlar bence arkadaşın dediği gibi bu renk sütlü kahve acaba hangi boyada sütlü kahve var ki bilmiyorumkismile

Back