• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi

MeLy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
4
0
86
İsveç
arkadaşlar bu renk ne renk bayıldım ben buna ya kesin aynısını yapmam lazım bu arada saçlarım koyu kestane

78549625ne6.jpg

bakır kahve...içinde bakır ve kızıllık var..şu an ki saç rengim bunun bir ton açığıhihoyyyt

peki kuaföre resim götürsem aynısını yapabilirmi?

Valla bu kısmı gideceğin kuaföre bağlı en son kendim için hatırladığım bir şey var ki kuaföre çikolata kahve tonuna yakın bir renk götürdüm bizzat fotografçıyada resmi tab ettirdim kuaförden çıkışımda bir nevi sarışın olmuştum. :))))))

nedir bu ashlee simpson hayranlığı yahu bi konu açılabilir bu kadının saçları üzerine forumda rahatlar:)

ay bu renge bayildim ya,nasil elde edebiliriz bu rengi ya.kuaförlere pek güvenmiyorum da,saclarim koyu kestane.acaba koleston perfect boyalariyla olur mu bu,yani markettekiler degil de kuaförlerin kullandigi koleston perfectler

arkadaşlar bu renk ne renk bayıldım ben buna ya kesin aynısını yapmam lazım bu arada saçlarım koyu kestane

benim de saçım koyu kestaneydi. Voila nın 10.0 açık sarısını alıp boyadım bu renk oldu :66:

Yanlız ben kapalı bi bayanım o yüzden böyle birşeye cesaret ettim. Bende bi arkadaşımdan görüpte yaptım. Ve bakır rengine benzer bişey oldu :)

Son düzenleme:
benim de saçım koyu kestaneydi. Voila nın 10.0 açık sarısını alıp boyadım bu renk oldu :66:

Yanlız ben kapalı bi bayanım o yüzden böyle birşeye cesaret ettim. Bende bi arkadaşımdan görüpte yaptım. Ve bakır rengine benzer bişey oldu :)

saol canım bilgilendirdiğin için,elimde resmi alıp bi kuaföre gideyim bakayım yapabilcek mi.koleston perfect boyadan baska kullanmak istemiyorum sacımda,en azından karısımını öğrenirsem kuaförden diğer seferlere de netten sipariş edip boyayı evde kendim boyarım diplerimi falan

valla bende kendim boyadım evde ben sevdim yani hoşuma gitti inşallah senin de seveceğin bir renk olur canım :61:

saçlarımı gidip boyattım kuaföre fotoyu da götürdüm,o kadar anlattım nasıl bi renk istediğimi ama malesef bu renk olmadı :43: sonra kuaförlere güvenmeyince suçlu biz oluyoruz,onlar işin eğitimini almış oluyolar:52: tabi lafım işini hakkıyla yapanlara değil.neticede bu rengi beceremedi ve daha koyu bir renk oldu ama kararlıyım bu rengi bulcam sonunda :66::66:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve nereye yazacağımı bilemeden yazıyorum su an .. saçlarımı yaklaşık 5 ay önce siyaha boyattım ve hemen aktı. şu an siyahla alakası yok. şimdi kızıl ve bakır karışımı gibi görünen bi renkle boyatmak istiyorum. tam olarak aradığım renk ashlee simpson ın koyu renk olarak görünen resimlerinde olan. ama tam olarak bilemiyorum ne renk olduğunu. hem kızıl istiyorum hem de bakır. loreal casting cream gloss serisinin 623 caffe latte ya da bakır tonları güzel görünüyor. okula gitmeden denemek istiyorum. son bilet eylül kızlar yardım lütfenn :(((( Eki Görüntüle 233077

Back