• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.722
4.448
103
31
Az önce saç açıcı kullandım.İlk defa kullanıyorum ve yorumlarda okuduguma göre 2 hafta boyamayın diyende var.Ayni gün boyuyorum diyende.Sac proteini gibi ürünler aldım aynı gün boyamak saça zarar mı verir ?

Genelde aynı gün boyayan da var saç dinlensin yorulmasın 1 gün arayla boyayayım diyen de var. Saça zarar veren zaten açıcı o yüzden boyanın çok büyük zarar vereceğini sanmam. Saçı yumuşatmak adına saç kremi ya da varsa saç koruyucu krem ekleyebilirsiniz boyanıza

Genelde aynı gün boyayan da var saç dinlensin yorulmasın 1 gün arayla boyayayım diyen de var. Saça zarar veren zaten açıcı o yüzden boyanın çok büyük zarar vereceğini sanmam. Saçı yumuşatmak adına saç kremi ya da varsa saç koruyucu krem ekleyebilirsiniz boyanıza
Saç proteini turuncu azaltıcı aldım ama bugün sadece açıcı kullandim

Valla kuaförler aynı gün boyayıp geçiyor ya :70: saçınız ne durumda? Yıpranma yoksa bir şey olacağını sanmıyorum. Benim de daha önce birkaç kez öyle boyadığım oldu. Bir sorun yaşamadım

Az önce saç açıcı kullandım.İlk defa kullanıyorum ve yorumlarda okuduguma göre 2 hafta boyamayın diyende var.Ayni gün boyuyorum diyende.Sac proteini gibi ürünler aldım aynı gün boyamak saça zarar mı verir ?
Bu islemi kuforde yaptirdigimiz zaman da ayni gun acip boyuyorlar. Eger saciniz saglikliysa acarken yanma vs olmadiysa boyamanin ciddi zarar vericegini sanmiyorum. Ha belki bir gun beklemebilir garanti olsun diye ama kuafor de hemen ardindan suruyor boyayi.

Back