• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi yardımmm

Lucila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
250
5
48
Merhaba kızlar. Saçlarım çikolata kahve tonlarındaydı.İyice aktıktan sonra 6 ve 7 numaralı boyaları karıştırarak kumral tonu yakaladım.Fakat saçlarımın kendi rengi küllü kumral. doğal rengime yakın bir renk olsun istiyorum. çok açık küllü kumral ile sarıyı mı yoksa çok açık sarı yada küllü açık sarıyı mı karıştırmam lazım.. Açık güzel bir kumral tonu yakalayıp uçlarına ombre yapmak istiyorum. Hangi marka hangi tonlar önerilerinizi bekliyorum:)

Merhaba kızlar. Saçlarım çikolata kahve tonlarındaydı.İyice aktıktan sonra 6 ve 7 numaralı boyaları karıştırarak kumral tonu yakaladım.Fakat saçlarımın kendi rengi küllü kumral. doğal rengime yakın bir renk olsun istiyorum. çok açık küllü kumral ile sarıyı mı yoksa çok açık sarı yada küllü açık sarıyı mı karıştırmam lazım.. Açık güzel bir kumral tonu yakalayıp uçlarına ombre yapmak istiyorum. Hangi marka hangi tonlar önerilerinizi bekliyorum:)

sarının rengi zamanla ister istemez kaçıyor. o yüzden bence küllü kumral koymak daha iyi olur sanırım.
schwarzkophun vital tüp boyasını kesinlikle tavsiye ederim hele de beyazların varsa çok iyi kapatıyor. yanlış hatırlamıyorsam 7-1 'i küllü kumraldı. onun açık rengi varsa onu kullanabilirsin.

ombreyi de lorealin ombre setini kullanarak yap. ama eğer saçların ince telli ve açılmaya çok dayanıklı değilse palettenin mi neydi sanırım onun açıcısıyla yap ombreni. nasıl yapacağını bilmiyorsan özelden yaz. anlatırım sana.

kendi saç rengim küllü kumral. bende bu tona yakın bir ton olsun istiyorum. O yüzden çok açık küllü kumral ile sarı tonu yada açık sarı karıştırmayı düşünüyorum. Saçlarım kalın telli - açılmaya karşı dayanıklı. Ombre seti no:1 var şuan elimde. fakat çok açık küllü kumral ,ile hangi tonu karıştıracağımı bulamadım. o yüzden henüz boyayamadım Teşekkür ediyorum :) birçok kişi konuya bakıp çıkmış sadece

kendi saç rengim küllü kumral. bende bu tona yakın bir ton olsun istiyorum. O yüzden çok açık küllü kumral ile sarı tonu yada açık sarı karıştırmayı düşünüyorum. Saçlarım kalın telli - açılmaya karşı dayanıklı. Ombre seti no:1 var şuan elimde. fakat çok açık küllü kumral ,ile hangi tonu karıştıracağımı bulamadım. o yüzden henüz boyayamadım Teşekkür ediyorum :) birçok kişi konuya bakıp çıkmış sadece

rica ederim. boyadığında koyarsan resmini memnun olurum. merak ettim :)

çok açık küllü kumral ile açık sarıyı karıştırmayı planlıyorum.vize sonrası yapıp eklerim :)

diplerim kendi saç rengim olduğundan açık sarı gibi oldu boyarken. sonrasında güneşte bakırımsı yansımalı bir açık sarı oldu. uçlara doğru açık kahvemsi oldu. niye böyle oldu ki:( kendi doğal rengim külllü kumral. napsamki :(

boya boyayı açmaz. ya saçının yıkandıkça akmasını bekleyeceksin ya da saçını açtıracaksın. sonrasında ancak o dediğin renkleri tutturabilirsin. ancak dediğin gibi açık bir renge boyarsan saçını ombre çok güzel durmaz diye düşnüyorum.

eğer saç rengin şu resimdeki gibiyse böyle bir ombre yapabilirsin. daha güzel durur.

de0a83b5f48fe64ca1a6d316f04fd9f1.jpg

resimdeki saç dehşet güzelmiş. üst taraflar küllü kumral öyle değil mi? bu saçı 7.1 ile elde edebilirmiyiz

saçıma 8.12 ile cila yaptım. o diplerdeki bakır yansımalı sarılık kırıldı biraz. yaaaa illa kuaföre mi gitmek lazım. bıktım valla kuaförlerdene bir kerede dediğimi yapsaydılar şimdiye. çoktan kendim bu kadar uğraşmamış olurdum ve yaptırırdım :D

Back