Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi, yardım. :)

ezgipelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
6
0
36
Ankara
Selam kızlar, benim saçlarım aşağıdaki gibi. Fındık Kabuğu üzerine Koyu Yakut yaptım, hoş oldu. :) Ama artık sıkıldım bundan da, üstelik esmerim. :/ Önerebileceğiniz neler var? :)

Eklentiler

• $280920111784.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 76
çikolata kahve ya da ışıltılı güzel kahveler deneyebilirsin dore yansımalı ama bunlar içinde saçının açılması lazım

Onu da ben yapamıyorum işte. :/ çok korkuyorum saçım yanar diye.

cnm ıllakı bıraz hasar gorecek sacın eger degısıklık ıstıyorsan... yhaa scını actıracaksın yha kendı dogal rengının cıkmasını beklıyeceksın yhada bu sevdadan vazgececeksın sekerım ..:18: ama bence ıcınde kalmasın ve yaptır. ısını ıı bılen bır kuaforde yaptırırsan en az hasarla cıkarsın ısın ıcınden cnm

Son düzenleme:
Ya ben diyorum ki kendim deneyeyim. :) Bunun üstüne denemek lazım. Baktım olmadı, koşa koşa gidicem kuaföre. :))

bunun üstüne açık renkler kolay kolay tutmaz kendin denediğinde saçını mahvedebilirsin açık renk olsa kolay ama koyu renkten geçiş zordur

Yaşın ufak duruyor koyu kumral hoş olur.
Açık renk istiyorsan koyu saç üzerine tutmaz açtırman lazım onuda asla tavsiye etmiyorum
Saçın yapısı değişiyor asla eskisi gibi olmuyor

Yaşın ufak duruyor koyu kumral hoş olur.
Açık renk istiyorsan koyu saç üzerine tutmaz açtırman lazım onuda asla tavsiye etmiyorum
Saçın yapısı değişiyor asla eskisi gibi olmuyor

Evet, 17 yaşındayım. :) O yüzden açtırmak istemiyorum, çünkü bu hatayı bi' kez yaptım. :/ Asla eskisi gibi yumuşak, sağlıklı olmadı saçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…