Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi yardım

ashlee simpson ve isla fisher benim favorilerim. hatta isla fisher ın saç rengiyle ilgili konu da açmıştım. sanki fisher ın rengini tutturmak daha zor gibi. ama ashlee nin bakırından yapıcaksan da ii bi kuaföre git canım. sonra benim gibi büyük bi hüsran ve para kaybıyla çıkma kuaförden (

evet cnm haklısın ıyı bır kuaför bulmam gerek herkes tutturamıyor araştrıyım bıraz daha. tşk cnm

sanırım altın karamel ve tarçın bakırla karıstrp olyrms kuafore de boyle mı desem acaba yha tutmamasından korkuyorum

sanırım altın karamel ve tarçın bakırla karıstrp olyrms kuafore de boyle mı desem acaba yha tutmamasından korkuyorum

canım ben altın karamelle altın parıltılı toffee yikarıştırarak boyadım 2 kez. şimdi elimde birer kutu altın karamel ve tarçın bakır var. ben e tarçın bakıra keskin bi geçiş yapmıcam. önce bu 2 boyayı karıştırcam.ama 20 gün sonra falan boyucam. hangimiz daha önce yaparsa foto paylaşsın. fikiredinmiş oluruz

tamam canım ama ben bır kac ay sonra boyayacagım su anda saç dökülmem var kendıne gelsın saçlarım daha da boyayla zarar görsun ıstemyrm ondan snra boyatcgm sen once boyatrsan koyarmısın resmı. bır de bu renkler daha cok koyu saclarda tutuyormus benım koyu kestane aralarda sarılar var onlarında akmasını ıstyrm bıraz daha uzasınlar yapıcagım bende.

kızlar bu tonları tam olarak bilen var mı bır de ıstda avrupa yakasında bıldgnz ıyı bır kuaför var mı buralarda var ama guvenemyrm yapamazlar dye dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…