• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şaç Rengi Yardım

livim bu saclar fonlu bakım kuru kesın kullanılmıs fonden once ve ayrıyeten ışık etkısı var

saclar ne dersen dogal kumralın ustunde balyaj var ama dogal bayaj netten arastır bak flamıngo balyaj dıye bulursun bu teknıkle cok dogal balyaj yapılıyor ben ıstanbulda olsam kesın gıderdım hatta vıdeo dakı adamın adresıne bak bence

ama kızlar sankı 2.resım kahve kopuguyle sankı küllü sarı karısımı gıbı degıll mı?karıstırsam nasıl olur acaba?

mooncum cennetkokulum tesekkur ederim kızlar =) demek bal köpügü offff tüm saçımı bal köğügüne boyattırmadan elde edemez miyim =(

cennetim uzman.tv de flamıngo balyaj teknigini inceledim gayet guzel duruyor

sangscım sen küllü bir renk istiyorsun degil mi o yuzden renklerini karıştırmadan boya...8.1 ya da 7.1 olabilir

saol tatlım ama bunlar bal kopugu olamaz bal kopugunde gayet kızıllık var cunku bak boyle

bu kahve kopuguyle daha acık bı rengın karısımı bence

bence cnm çok güzel duryorrr böle kullan bi süre sonra istedigin renge boya:)

sekerım bencede sacın guzel duruyo ve ıstedıgın tonlarada yakın
bı sure kullan daha sonra boyatırsın ama suan sacın gayet tatlı bı renk

nette aratırırsanız eger gisellein sacının bal kopugu ustune sarı balyaj oldugunu gorursunuz bal kopugunun tonlarıda vardır

Back