• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi yardım :(

deryali8381

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
92
0
86
41
İstanbul
Arkadaşlar merhaba benim 11 nisanda nişanım var.kıyafetim falan hazır şuan saç rengim kahve.ama nişanlım dedi ki,ki fırsat bu fırsat hayatta saç rengime karışmama müsade etmezdi,saçlarımda değişiklik yapmak istiyorum dedim...elbise siyah,saçların da koyu olduğu için istersen aralara biraz açık renkler attır dedi...ben de çok mutlu oldum açıkçası zaten değişiklik yapmayı uzun zamandır istiyodum...şimdi sizden ricam ben avatarıma kendi fotomu koydum açık renk istiyorum sizce gölge gibi bişeyler mi yaptırsam yoksa sarı tonları bana yakışır mı? sonuçta zenciler bile yada çok esmerler bile sarı yaptırabiliyo ama cesaret edemiyorum...nasıl olur sizce?

canım ten rengin açık gördüğüm kadarıyla sarı deneyebilirsin ama siyah elbisenle kızıl saç da çok güzel yakışır kızılın sana yakışacak bi tonunu da uygulayabilirsin şimdiden mutluluklara.s.

sana sarı tonlarının daha çok yakışcağını düşünüyorum bal rengi tarzı bişiler süper olur bu arada nişan kıyafetin ne renk?

Back