Merhabalar, benim saç rengim bu, boya yok kendi rengi.
Palette 8 açık kumral ya da palet 8.77 tarçın bakır mı denesem bilemedim.
istediğim açık bir renk elde etmek değil turuncumsu hiç olmasın hatta kendim boyamak istiyorum.
canım saçında hiç boya yok ise git bir kuaföre onlar seni mükemmlel hale sokar emin ol evde yapılan tam tutmuo bırde yakıoo ben cok pısmanım sonunda dogruyu bulup kuafor yolunu tutum
ama kuaför açacak kesin saç rengimi. Açık renk pek sevmiyorum ben Dün bir arkadaşımdaydım onun saç rengi benden daha koyu kendi boyamış 8 numaraya palette'in. Çok hoş durmuş birde fazla yıpranmamış gibi geldi bana.
bu palette'in boyaları çok saçı yıpratıyor mu? benim saç tellerim biraz kalın telli gerçi
kendi saç rengin çok güzelmiş ya hiç bozma bence.bu saç boyama işlerine bir kere bulaşınca bir daha kurtulamıyorsun.hem turunculuk istemiyorsun ama gösterdiğin renk bildiğin turuncu.çok değişiklik yapmak istiyorsan saçlarının uçlarına kendi saç renginin 1-2 ton açığını balyaj olarak yaptırabilirsin doğal bir görüntü olur
saçını henüz hiç boyamamışsın ama ilk gösterdiğin resimde biraz turunculuk da var istemiyorum demişsin turuncu ama :S
saçların sağlıklı görünüyor çok yıpranacağını sanmam.
tabi hiç boyamamak en iyisi ama boyayacaksan da açık kumral öneririm canım. ya da karamel, balköpüğü tonları da olabilr.
saçını henüz hiç boyamamışsın ama ilk gösterdiğin resimde biraz turunculuk da var istemiyorum demişsin turuncu ama :S
saçların sağlıklı görünüyor çok yıpranacağını sanmam.
tabi hiç boyamamak en iyisi ama boyayacaksan da açık kumral öneririm canım. ya da karamel, balköpüğü tonları da olabilr.
teşekkür ederim cnm. haklısın o biraz turuncuya kaçıyor değil mi? Heleki güneşte daha da açık bir hal alacaktır.
En iyisi hiç boyamamak daha akıllıca. ama evde açık kumral bir boya olacaktı. onu azcık saçımın ucuna sürüp bir test yapacağım