• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi ve kesimlerimizi paylaşalım

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
KIZLAR RESİMLERİ YÜKLİYCEKTİM AMA 63 MESAJIM 100 E TAMAM LANINCA YÜKLİYEBİLİRMİŞİM
KUAFÖRÜM BENİ DELİ EDİYOR ÖNLER UZUN ARKA KISA KESTİ BEN MODER İSTEMİYORUM DEDİĞİM HALDE
TEKRAR KESTİRDİM ORANTILI OLSUN ARKALARLA DEDİ UÇLARI İNCELTMESİNİ İSTEDİM UÇLARI İNCETİNCE DAHA ÇEKİCİ BİR GÖRÜNÜM ELDE EDEBİLİRSİNİZ ŞİMDİLİK PROFİLİMDEKİ REMİMLE İDARE EDİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
YAKLAŞIK 18 YILDIR SAÇ BOYARI VE BOYATIRIM RENK KONUSUNDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNA BİRİZ ARKADAŞLARIMIN SAÇLARINIDA BOYADI BİR KAÇ KEZ RÖFLE YAPTIM DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM TEŞEKKÜRLER...:enbuyukkk:hihoyyythihoyyyt

kızlar avatarımdaki saç rengimi zemindeki 1 yıldır kullanıyorum ve ço beğendiğim kramal rengi ile değiştirmek istedim kuaförüm sürekli gittiğim kuaför kendisi 30 yıldır kuaför
bana bu renkten karamale 20 gün ara ile 2 yada 3 kez karamel tonunda boyanırsa güzel bir karamal ton elde edilebileceyini söyledi

en sevdiğiniz kesim renk ve en kullandığınız saç boyası markasını yazabilirsiniz

yıllardır ben koleston kullandım ama şimdi loreal kullanıyorum renklerinin daha canlı olduğu kanısındayım

Back