Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Tavsiyesi (Resimli)

bgirldie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
48
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ablalar a.s. Saç rengimi değiştirmek istiyorum ilk defa boyatıcam bi kez sadece perçemimin uçlarını sarı yapmıştım saçımı siyaha boyatmayı düşünüyorum ama bikaç arkadaşım açık tonları öneriyor sizce ne yapmalıyım resimlerimi ekledim birincisi yazın sonunda çekildi ten rengim ondan biraz daha açık ve saçımn üstleri biraz koyu çıkmış saç rengim koyu kestane yüz hatlarıma siyah gidermi sizce

Eklentiler

• $SDC10070-1.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $_KENOX S760 _ Samsung S760__2.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 52
yaşın çok küçük geldi bana cnmmmm bu halin gayet güzel hiç boyama illa boyamak istiyorsan ikinci resimdeki yakışmışş öle uclarına attır:)

bence öikolata ahve tonları sana daha hoş durur. hem siyah dönüşü zor renk. maşallah saççların da uzun olur da açtırmak istersen sıkılıp zarar görmesin.

yani sonuç çikolata kahve daha hoş durur:)

Kesinlikle kahve tonları yapptır siyahın donusu zor ve cok sert duruo ben yıllarca siyah kullandım bi actrdım farklı renkler denedim bidaha donmeyi dusunmuorum en fazla kahveye yada koyu kumrala dönerim

saclarının rengi cok güzel bence boyama
ama illaki değişiklik istiyorum dersen sacından 1 2 ton acık bişeyler dene derim

bence yine uçlarına attırsan daha güzel olur hem saçların fazla zarar görmez..bu yaşta heves oluo ama daha sonra pişman olabilirsin

canım sıyaha boyatma yanı dınımızce uygun degıl,bırde sen arastr ıstersen de.
ama sana bal kopugu,bı koyu tonu harıka olur ve uclarına renk attrsan daha ıı olur,19 yasındasın kucuksun henuz,uclarına attırırsan daha cool olur

neden dinimizce uygun deil siyah çok merak ettim? ilk defa duyuyorum..

Uçlarına attır benim gibi sendeee :) simsiyahh olmaya hiç gerek yok bence kendi saç rengin çok daha güzel siyahtan yazık edersin.
Çok mu canın sıkıldı git kuaföre kendi saç renginim bi iki ton açığını uçlarıma attırmak istiyorum de fıstık gibi olursunn :)

İlgilendiğiniz için teşkkürler opuyorumnanaktan ben daha önce uçlarını boyatmıştım 2 sene önce bu resım kaldı o halimden geriye sadece.Pek belli olmuyor yüzüme yakışıp yakışmadığı ama bu renk bi sarımı daha güzel sizce yoksa bal rengi felanmı?

Eklentiler

• $er.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…