Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi tavsiyesi(fotoğraflı)

İlk başta ombreye hiç sıcak bakmıyordum ancak arkadaşım açık tenlisin sana çok yakışır dedi.. 4 yıldır aynı saçtan çok sıkıldım ve beni çok sert gösteriyor. Yardımınıza ihtiyacım var....

Bencede koyu renk çok yakışmış :)

yakışır neden yakışmasın.. ama saçlarının rengini biraz yumuşatılması lazım en azından.. siyaha pek yakışmıyor ombre bence..

yakışır neden yakışmasın.. ama saçlarının rengini biraz yumuşatılması lazım en azından.. siyaha pek yakışmıyor ombre bence..

evet siyaha hiç yakışmıyor, kahveye açtırabilirsem çok iyi olacak ama 4 yıldır artık boya saçıma öyle bir yapışmış ki kuaförüm çok zor açılır dedi... Keşke kahve yapabilsem

evet siyaha hiç yakışmıyor, kahveye açtırabilirsem çok iyi olacak ama 4 yıldır artık boya saçıma öyle bir yapışmış ki kuaförüm çok zor açılır dedi... Keşke kahve yapabilsem

yok kahveye açılır ya tabi biraz yıpranır ama o hepimizde olan bir şey yani normal bir yıpranma onu göze almak gerek.. başka bir kuaföre sor istersen siyahı kahveye açmak çok zor değil.. sarı falan desen anlayacağım da yani kahveye de açsın bir zahmet.. ay zaten kuaförlere gıcığım bu ara sinir sinir konuşuyorlar bir işe yaradıkları da yok..

renk tavsiyesi değil ama koyu renk çok yakışmış canım sana açık renkleri düşünme derim ben sana

Ozaman kendi rengine döneyim :) Hem de saçlarım fazla yıpranmaz zaten güçsüz bu gidişle 40 yaşında kel kalcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…