İlk başta ombreye hiç sıcak bakmıyordum ancak arkadaşım açık tenlisin sana çok yakışır dedi.. 4 yıldır aynı saçtan çok sıkıldım ve beni çok sert gösteriyor. Yardımınıza ihtiyacım var....
Arkadaşlar sizden saç rengi tavsiyesi almak istiyorum.Saçlarım seyrek ve ince telli çok sık olmasa da 2 ayda bir boyuyorum oda birkaç aydır.Açık renk ve koyu renk olmak üzere iki renk var resimlerde.Işıklandırma veya fotoğraftan yanılma olmasın diye ikişer tane yükledim.Koyu renk kendi rengim.Tenim aşırı beyaz göz rengimde ela.Hangi renkte kalmalıyım veya baişa bir renk tavsiyesi olan vasa yazsın sevinirim.Şimdiden teşekkürler..Eki Görüntüle 1447836
Eki Görüntüle 1447794
Eki Görüntüle 1447798
Eki Görüntüle 1447811
Eki Görüntüle 1447836
İlk başta ombreye hiç sıcak bakmıyordum ancak arkadaşım açık tenlisin sana çok yakışır dedi.. 4 yıldır aynı saçtan çok sıkıldım ve beni çok sert gösteriyor. Yardımınıza ihtiyacım var....
evet siyaha hiç yakışmıyor, kahveye açtırabilirsem çok iyi olacak ama 4 yıldır artık boya saçıma öyle bir yapışmış ki kuaförüm çok zor açılır dedi... Keşke kahve yapabilsem
evet siyaha hiç yakışmıyor, kahveye açtırabilirsem çok iyi olacak ama 4 yıldır artık boya saçıma öyle bir yapışmış ki kuaförüm çok zor açılır dedi... Keşke kahve yapabilsem
yok kahveye açılır ya tabi biraz yıpranır ama o hepimizde olan bir şey yani normal bir yıpranma onu göze almak gerek.. başka bir kuaföre sor istersen siyahı kahveye açmak çok zor değil.. sarı falan desen anlayacağım da yani kahveye de açsın bir zahmet.. ay zaten kuaförlere gıcığım bu ara sinir sinir konuşuyorlar bir işe yaradıkları da yok..