Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi tavsiyesi(fotoğraflı)

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Arkadaşlar sizden saç rengi tavsiyesi almak istiyorum.Saçlarım seyrek ve ince telli çok sık olmasa da 2 ayda bir boyuyorum oda birkaç aydır.Açık renk ve koyu renk olmak üzere iki renk var resimlerde.Işıklandırma veya fotoğraftan yanılma olmasın diye ikişer tane yükledim.Koyu renk kendi rengim.Tenim aşırı beyaz göz rengimde ela.Hangi renkte kalmalıyım veya baişa bir renk tavsiyesi olan vasa yazsın sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

koyu renk olan saçlarını çok beğendim yüzüne çok yakışmış bende böyle doğal bir koyu renk arıyorum çok koyu olmayan biliyorsan nosunu öğrenebilirmiyim cnm

ikisi de güzel yakışmış ama benim favorım hep açık renkten olduğu için ilk numara diyorum ya da kumral tonları da doğal durabilir

Ben her zaman acık renk sacları ve bakır tonlarını daha cok begenirim
Ama koyu saç gözlerinizi daha ön plana cıkarmış.
Saçlarınızı boyadıgınızda kaşlarınızı da boyuyormusunuz?

Ben her zaman acık renk sacları ve bakır tonlarını daha cok begenirim
Ama koyu saç gözlerinizi daha ön plana cıkarmış.
Saçlarınızı boyadıgınızda kaşlarınızı da boyuyormusunuz?
Hayır canım kaşlar çok koyu değil çok açıkta değil o yüzden abes durmuyor boyamıyorum

ayy ne güzelmiş cnm keşke bozmasaydın doğallığı hiç ben bozdum şimdi eski rengime nasıl döncem die boya arayıp duruyorum çok çok siyah oluyor yada çok açık napcamı şarşırdım:)
6 alablrsn ne koyu ne cok acık koleston surme kullanma veya 5 noda iyi basta koyu gelir bir kac yıkamaya bulur kendini

saç rengini bilmem ama çok güzelmişsin..maşallah

6 alablrsn ne koyu ne cok acık koleston surme kullanma veya 5 noda iyi basta koyu gelir bir kac yıkamaya bulur kendini
koleston 4 yapmıştım ben cnm açtırmadan çok kapkara bişey oldu cok korktum kolestondan artık almamkumral bişeyler arıyorum doğal dursun istiyorum şuanki saçımı kuaför kumral diye boyadı nerdeyse sarımsı bişey oldu ben senınkı gibi koyu bi kumral istiorum

ay canım koleston 4 köpük boyasnı tanıdgma yptık kapkara oldu ya koleston en berbat en azın palette loreal vs bnlarda renk tutuyor

bide tatlı koyu ton kumral istersen garnierin 6 numara altın kumralı var cabım cok tatlı bi ton akınca bile dogal bi kumral duruyor

ay canım koleston 4 köpük boyasnı tanıdgma yptık kapkara oldu ya koleston en berbat en azın palette loreal vs bnlarda renk tutuyor
beımki köpük değildi birde saçlarım küllü kumral baya açıktı bir boyadım ben tarifi zor bir renk ayakkabı boyası sürmüşüm kafama gibi oldum 3 gün sonra koştum kuaföre kumral istedim oda saçımı açtı iyice maf oldu saçlarım kumrala boyadı ama baya açık bir renk çıktı o kadarda söyledim açık olmasın diye

koyu renk küçük göstermiş gözleriniz de ortaya cıkmış
acık olan ise sıradan 100 kızdan 90 ında olan bir renk artık
eskiden koyu renk çoktu şimdi valla açık renk fazla

Bence koyu renk sana daha çok yakışmış ve arkadaşların dediği gibi gözlerini de ön plana çıkarıyor bu yüzden çikolata kahvesi, açık kestane, kumral yapabilirsin

Merhaba Bayanlar, benimde bir sorum olacak yardımınıza ihtiyacım var 4 yıldır saçlarım hep siyah renkte ve artık değiştirmek istiyorum. Sizce ne renk yapmalıyım? Bana fikir verirseniz çok sevinirim. Foto atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…