Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ RENGİ SORUNU

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Selam kızlar günaydın. Saçlarımla başım dertte. Benim saçlarım siyahtı boyasız kömür siyahıydı bende 1 ay önce saçımı açtırıp bal köpüğüne boyattım. Daha sonra yıkandıkça aktı ve çok koyu bakır kızıl gibi bir ton oldu. 2hafta sonra tekrar boyattım ilk boyattığıma göre biraz daha açık bir bal köpüğü oldu ve uçlarına ombre yaptırdım tam istediğim gibi en açık renk bal köpüğü oldu. Ama şimdi tekrar aktı ve dipler yine tamamen bakır kızıl oldu. Bu hep böyle mi olacak? Yoksa boyandıkça boyandıkça aksa bile bal köpüğü renginde kalır mı? Survivor duygu çetinkayanın saç renginden isriyorum. İlk boyattığım gün istediğim gibi oluyor ama yıkandıkça saçma bir renk oluyor ve büyüsü gidiyor.. Yorumlarınızı bekliyorum.

aahh o çok koyu bakırımsı kızılımsı renkleri ben bir tutturabilsem

saçını kendi rengine boyayıp ombre yaptır. ikide bir boya yapmamış olursun.

Evet o renkler cok cabuk akiyor...ben bakir kizil yapmistim...Cok akiyor bole bir hafta sonra falan cok kötü oluyordu rengi.kac kere boyattim o renk oturmadi zaten kizil akiyor..bende gittim önce çikolata kahveye sonrada bronz kahveye boyattim kurtuldum ..

Birkaç kere daha deniycem bu rengi eğer oturmazsa bende sıcak çikolata veya bronz kahveye boyatıcam. O tonlar akıyor mu peki

Birkaç kere daha deniycem bu rengi eğer oturmazsa bende sıcak çikolata veya bronz kahveye boyatıcam. O tonlar akıyor mu peki
Zeminim acik diye ilk basta akti.ama tabi okadar degil..renk oturdu bir bucuk ay oldu boyatmadim rahat ettim cok.yine gidip btonza boyaticam iki ay idare eder bu sefer.her ay gidip hem parama hem sacima yazık.

Zeminim acik diye ilk basta akti.ama tabi okadar degil..renk oturdu bir bucuk ay oldu boyatmadim rahat ettim cok.yine gidip btonza boyaticam iki ay idare eder bu sefer.her ay gidip hem parama hem sacima yazık.
Bebde son kez bal rengine cila attırıcam eğer yine akarsa dediğiniz tonlara boyatıcam. Peki önerebiliceğiniz başka koyu ama gösterişli renkler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…