• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi sorunsalı..

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Arkadaşlar merhaba benimki dert değil saçlarımla ilgili fikrinizi almak istedim.
Saçımın kendi rengi koyu kahve tonlarında.
En son bir sene önce açık kahveye dönük bir renk yaptırdım kuaföre. Zaman geçtikçe tabi uzadı rengi değişti çok kötü bir hal aldı. Ben de geçen ay baya kısa küt model kestirdim.
Saçımın görüntüsü şu an yarısı diplerden çıkan kendi rengim diğer yarısı boyadığım açık kahve renk.

Sorum şu; mavi siyaha boyasam tamamen nasıl olur kapanır mı açıklıklar? Mavi siyahı hep merak ediyordum. Ama şu an bilemiyorum. Yoksa normal siyah ya da koyu kahveye mi boyasam? Saç renkleriyle ilgili bilgisi olan varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Sac rengi için ten rengi göz rengi yiz sekli ve birçok.faktör önemli kuaförünüz daha iyi bilir. Kimine sıcak renkler kimine soğuk renkler yakisiyor

Açıkçası doğru düzgün bir kuaför bulamadım. Ne renk ne model hiç bir konuda istediğim gibi yapamadılar. Tarif ediyorum ama tam anlatamıyorum sanırım

Arkadaşlar merhaba benimki dert değil saçlarımla ilgili fikrinizi almak istedim.
En son bir sene önce açık kahveye dönük bir renk yaptırdım kuaföre. Zaman geçtikçe tabi uzadı rengi değişti çok kötü bir hal aldı. Ben de geçen ay baya kısa küt model kestirdim.
Saçımın görüntüsü şu an yarısı diplerden çıkan kendi rengim diğer yarısı boyadığım açık kahve renk.

Sorum şu; mavi siyaha boyasam tamamen nasıl olur kapanır mı açıklıklar? Mavi siyahı hep merak ediyordum. Ama şu an bilemiyorum. Yoksa normal siyah ya da koyu kahveye mi boyasam? Saç renkleriyle ilgili bilgisi olan varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Yanacak sacın elleme artık
Bu arada sorunsal kelimesi yerine sorun lafı daha hoş cidden

Ben mavi renk kullandım ama sevemedim.
Sürekli akıyordu.
Yakamoz siyah aldım bi'markanın ona hayran kaldım parıl parıl parlıyordu hala onu kullanıyorum tavsiye ediyorum. Tutar da.

Ben mavi renk kullandım ama sevemedim.
Sürekli akıyordu.
Yakamoz siyah aldım bi'markanın ona hayran kaldım parıl parıl parlıyordu hala onu kullanıyorum tavsiye ediyorum. Tutar da.

Yakamoz siyah da mavi siyah renkle aynı değil mi? Yani numaraları aynı sanırım ben de gördüm çünkü

Mavi siyah şuan benim saçım ilk boyadiktan 1 hafta sonra mavisi gidio siyahi kaliyo tamamen kapatır tabiki ama dönüşü zor ben geçen açtırmak için gittim 2 sene hiç boyamayp öyle actrman gerekio dedi tekrar siyaha boyadim:)

Evet açıklıklar kapanır ama benim düşünceme göre mavi siyah çok yapay bir renk ayrıca geri dönüşü çok çok zor, beğenmez de eski renginize dönmek isterseniz eğer saçlarınızın ciddi anlamda yıpranmasını göze almalısınız mavi siyah yerine normal siyahı deneyin ya da küllü kahve tonlarını deneyebilirsiniz.

Bence mavi siyah yapmayın bende yapıcaktım vazgeçtim iyi ki diyorum yapmamışım,siyaha yakın renk istiyorsanız koyu kahve ya da koyu kumral deneyin,ben her rengi denedigim için her tecrübeliyim,dipleriniz daha koyuysa uçlarından boyarken önce uçlarından başlayın ki ton farkı çok olmasın,kahve de yapabilirsiniz

Back