Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi seçimi için yardım

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
Merhabalar,

Saçlarım kahverengi ve bugün 3. kez saçımı boyattım, ilk boyadığımda saç rengime çok yakındı. Garnier C. N. koyu kumrala boyadım. Korkup 25 dakika kadar bıraktım ve hafif açtı hoşuma da gitmişti ama ben yine küllü kumralı denemek için L'oreal 6.1. koyu küllü kumrala boyadım bir ay önce ve saçlarım alt tonu olan bakıra döndü. Bugün de Bioblas 8.1 kum sarısını denedim ama sadece rengi daha parlak bir hal aldı. Hala bakırlıktan kurtulamadım.

Yarın kuaföre gidicem. Sizce şu ombreli modelimi yaptırayım yoksa diğer kumral olanı mı hangisine geçiş daha kolay olur? Çok moralim bozuldu size de sormak istedim :'(

Son düzenleme:
İyi bir kuaför ikisini de yapar.Ama dikkat, iyi bir kuaför burada anahtar kelime.İki fotodaki saçın da zemin rengi aynı zaten.Küllü kumral rengi yakaladıktan sonra üzerine balyaj yaptırma kararını saçının sağlık durumuna göre kuaförünle verirsin.bence küllü kumralı biraz kullan, sıkılınca üstüne ombre vs attırırsın. Hem bakarsın akıyor mu renk yıkadıkça.ombreyi yaptırdıktan sonra kumral saçın renginde kaymalar olursa telafisi daha zor olur.Önce küllü kumral rengi oturttuğundan emin ol bana kalırsa.

Çok haklısın ablacım bende staj için 1 - 1.5 ay sonra yaptırmayı düşündüm ama ombreye ilgim olduğu için kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…