Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Seçimi Acil!

Josephine_

08.07.07 Sonsuz Aşk'a
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
86
0
16
Samsun
Merhabalar.

Saçımı bu renk istiyorum daha önce kuaförde bir kez röfle yaptırdım hiç beğenmedim ince ince oldu aralarda

Eki Görüntüle 406819

istediğim ton bu ..Bunun nasıl elde ederim röfle istemiyorum kızımla saatlerce orda bekleyemem.

Yardım edin.

ben kolleston ile boyuyorum saçlarım böyle bende kuaförde röfleyi sevmiyorum çok yıpratıyor

Eklentiler

• $TAAZ-makeover.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 46
Beğendim saç rengini benim saçım kalın telli sık ve dalgalı.
Ben 2 kutu boya vurdum sarı ama açmamıştı hangisi bu kolestonun?

Beğendim saç rengini benim saçım kalın telli sık ve dalgalı.
Ben 2 kutu boya vurdum sarı ama açmamıştı hangisi bu kolestonun?

benim saçlarımda sık kalın telli ve dalgalıdır ben dip boyasına 2 kutu kullanıyorum tümünü boyamak istersem 4 kutu anca yetiyor bu haline 2 sene kolleston 8.1 ile boyadım ama son iki keredir kolleston açık sarıya boyadım yavaş yavaş açıyorum istediğim baya açık zamanla olucak inşallah

Hım şimdi evdede uğraşmak istemiyorum haftaya cumaya kadar halletmem lazım bu işi.

Of kararsızım ya sapsarı olmak istiyorum..Kendimi değişik görmek istiyorum.

Hım şimdi evdede uğraşmak istemiyorum haftaya cumaya kadar halletmem lazım bu işi.

iyi bir kuaför bulursan istediğini yapar saçın ne renk bilmiyorum ama :44:
inşallah saçların fazla yıpranmadan istediğine ulaşırsın

ekledğin kızda çok güzelmiş

aralıksız röfle attır canım sık röfle yani.

güzel sonuç istiyorsan kesinlikle röfle yaptır derim çünkü saçlarında röfle varmış ve sen açmak istediğinde yine röfleli yerlerin daha açık olacak yani istesende tam sarı olmayacak koyulu açıklı kalacak (kendimden tecrübem var) birgününü ayır ve git röfle yaptır yada becerebilecek arkadaşların varsa evde yapın kahve muhabbet zaman geçer :)) röfle setleri var başarılı sonuçlar veriyor..

Tşk ederim kızlar.

Hayatım şuan saçım röfleli değil 3 yıl önceydi:)

Canım saç rengim şuan böle bu uçlardaki kutu boya:/ sarıydı açmadı 2 kutu sürdüm saçıma ancak bu kadar açtı:/
Onun için kutuda tereddütlüyüm:/

Saçım burda fönlü normalde dalgalı kabarıyor ya

Eklentiler

• $Resim 004.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Tşk ederim kızlar.

Hayatım şuan saçım röfleli değil 3 yıl önceydi:)

Canım saç rengim şuan böle bu uçlardaki kutu boya:/ sarıydı açmadı 2 kutu sürdüm saçıma ancak bu kadar açtı:/
Onun için kutuda tereddütlüyüm:/

Saçım burda fönlü normalde dalgalı kabarıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…