Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi önerisi :(( (resimli) bakın lütfenn

sim1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
36
1
selam kızlar, moralim çok bozuk kıvırcık dalgalı saçlıyım saçlarım çok gürdü ve sağlıklıydı ama 1 yıl önce karamele boyattım ve hayatımın en büyük pişmnalıgını yasadım. yazın etkisiyle rengi açıldı uçları sarıya döndü ve kıvırcıklarım birbirine giriyor v en kötüsü kıvırcıklarım bozuldu artık eskisi kadar kıvırcık değill... nasıl bir bakımla düzeltebilirm bunu.. eski saç rengime dönmek istiyorum hangi boyayı önerirsinz??

Eklentiler

• 12376127_10207286087217939_2491600218377966366_n.jpg
    12376127_10207286087217939_2491600218377966366_n.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 386
  • 12341081_10207286086977933_7792266429435039603_n.jpg
    12341081_10207286086977933_7792266429435039603_n.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 356
Eski saçların çok güzelmiş bence akmasını bekle eski saç rengini istiyorsan yinede sen bilirsin tabi...:)

Eski saçların çok güzelmiş bence akmasını bekle eski saç rengini istiyorsan yinede sen bilirsin tabi...:)
sağol canım, beklerim de saçlarım uzun işte.. dipleri zaten eskisi gibi oluyo ama ortaları var aka aka açıldı iyice rengi ve yıprandı

kendi saç rengine boya ve bu sekilde uzamasını bekle uzadıkca uclardan kestir

Diplerden gelen saç rengine boya ve uzamasını bekle bencede, uçlardan 1 cm kestir ve 84def380e457d6.jpg bukle belirginleştirici seriyi kullan, yıllar öncesinde belirgin katlar, ve düzleştirici serisinden, memnun kalmıştım, buda işe yarıyabilir. sende, saçların zaten kıvırcık, kolay toparlanır ,ama koyu renge mutlaka boya, açıcı saçı yıpratıyor, her açılan saç benim gözümde yıpranmış demektir. mutlaka bakıma ihtiyaç vardır.çünkü en çok yaşanan sorun koparak dökülme ve renkte solgunluktur canlılığını yitirir mutlaka bakım yapmalısın:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

selam kızlar, moralim çok bozuk kıvırcık dalgalı saçlıyım saçlarım çok gürdü ve sağlıklıydı ama 1 yıl önce karamele boyattım ve hayatımın en büyük pişmnalıgını yasadım. yazın etkisiyle rengi açıldı uçları sarıya döndü ve kıvırcıklarım birbirine giriyor v en kötüsü kıvırcıklarım bozuldu artık eskisi kadar kıvırcık değill... nasıl bir bakımla düzeltebilirm bunu.. eski saç rengime dönmek istiyorum hangi boyayı önerirsinz??
kuaför malzemeleri satan bir yerden renk kataloğunda doğal renginizin 1 ton koyusunu alarak saçınızı boyayın( boyasız alana hafif geçiş yapın bir kaç yıkama da aşağı yukarı eşitlenir renginiz) ve sonra kuaföre gidip keratin bakımı yaptırın. yada arkadaşların önerebileceği keratin bakım markası varsa alıp uygulayabilrsiniz. ben evde keratin bakımı denedim kuafördeki gibi olmadı. kuaförde yapılınca 1 ay güzel bakımlı elektiriksiz ve yumuşak saçlara sahip olmuştum. evdeki bakım da pek bir faydasını görmedim. saçlarınız çok uzun ve gür olduğundan dolayı kuaför sizden 2-3 katı para alabilir her işlem için. evde kendi kendinize maskeler yapabilirsiniz. bal - badem yağı ve yoğurt karışımıyla yapılan maskeler iş görebilir.

birde kendi düşüncem açık tonda yüzünüzü aydınlatmış ayrı bir güzellik katıyor açık renk saç . tabi bakımı ve sürekli dip boya istemesi kişiyi sıkabiliyor.

kuaför malzemeleri satan bir yerden renk kataloğunda doğal renginizin 1 ton koyusunu alarak saçınızı boyayın( boyasız alana hafif geçiş yapın bir kaç yıkama da aşağı yukarı eşitlenir renginiz) ve sonra kuaföre gidip keratin bakımı yaptırın. yada arkadaşların önerebileceği keratin bakım markası varsa alıp uygulayabilrsiniz. ben evde keratin bakımı denedim kuafördeki gibi olmadı. kuaförde yapılınca 1 ay güzel bakımlı elektiriksiz ve yumuşak saçlara sahip olmuştum. evdeki bakım da pek bir faydasını görmedim. saçlarınız çok uzun ve gür olduğundan dolayı kuaför sizden 2-3 katı para alabilir her işlem için. evde kendi kendinize maskeler yapabilirsiniz. bal - badem yağı ve yoğurt karışımıyla yapılan maskeler iş görebilir.

evet mecbur artık kendi rengime yakın birşeye boyatıcam yada boyayacagım ama hangi marka iyidir onun araştırması içerisindeyim uzun sure akmayan ve çok koyu çıkmayan bir marka gerek. bakım da yapıyorum aslında zeytinyagı yumurta bal bademyagı bunlarla karısım yapıp sürüyorum belki güçleniyor olabilir ama o boyadan sonra inceldi gibi saçım eskiden daha kalın telliydi ./

evet mecbur artık kendi rengime yakın birşeye boyatıcam yada boyayacagım ama hangi marka iyidir onun araştırması içerisindeyim uzun sure akmayan ve çok koyu çıkmayan bir marka gerek. bakım da yapıyorum aslında zeytinyagı yumurta bal bademyagı bunlarla karısım yapıp sürüyorum belki güçleniyor olabilir ama o boyadan sonra inceldi gibi saçım eskiden daha kalın telliydi ./
ben neva color kullanıyorum memnunum. benimde saçlarım kalın telliydi ama benim saç açma işlemi olduğundan dolayı inceldi.platin yaptırmıştım. sonra açma işlemini evde kendim yapmaya başladım. 1 kere palette röfle setini kullandım saçımın bir kısmı yandı :S kollestonda bana iyi gelmiyor. selective saçı kurutuyor en azından bende kuruttu. neva biraz daha iyi geldi.

ben neva color kullanıyorum memnunum. benimde saçlarım kalın telliydi ama benim saç açma işlemi olduğundan dolayı inceldi.platin yaptırmıştım. sonra açma işlemini evde kendim yapmaya başladım. 1 kere palette röfle setini kullandım saçımın bir kısmı yandı :S kollestonda bana iyi gelmiyor. selective saçı kurutuyor en azından bende kuruttu. neva biraz daha iyi geldi.

Nevayı hemen akıyor diye duymuştum ama bilemiorm Loreal nasıl acaba

Nevayı hemen akıyor diye duymuştum ama bilemiorm Loreal nasıl acaba
ben açık renk kullandığım için bende problem olmuyor ama benim saçımıda yakıyorlar. neva çabuk akar diyorlarda her boyanın akma süresi alt zemine bağlı olarak değişiyor şimdi senin saçının boyalı kısmı açık kumralımsı bir renk olmuş sen buna 6.1 kullanırsan belki kendi rengine yakın bir renk elde edebilirsin ama şans işte bazen hiç ummadığın bir renk çıkıyor , her boyama da da aynı tona boyasan bile farklı sonuçlar alabiliyorsun. sen içine sinen bir tane al en azından sarılık gider 6.1 olabilir 5.1 koyu kalır diye öneremiyorum ama 6.1 tutmazsa deneyebilirsin

X