• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi önerileriniz ( yardım istiyorum )

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
Öncelikle ben buğday tenli koyu kahve gözler saçlarımın doğal hali koyu kumral-kahve arası .
Şuan ise saçlarımın üstünde koyu kestane onun üzernde de bakır balyaj var tabi yapamadı tam olarak balyajı mahvetti saçlarımı da sinirlerimi de . balyaj gibi olmadı karıştı renkler altlar koyu oldu renk göstermedi vs.
ben kendi ten rengime göre istiyorum beyaz değilm ama açık tenliyim daha çok buğdaya yakın . kahve tonları dışında renk önerebilir misiniz tümünü tek renk yapacağım. bi ara kahve köpüğü yaptım o da çok açık durdu
bakır , ateş kızılı , tarçın bakır , karamel .. bunlar daha çok süt beyazlara mı iyi gidiyor yoksa ben de bunlardan hangisini kullanabilirim yardım istiyorum başka renkler de önerebilirsiniz yardım ederseniz sevinirim
:14:

bende senin özelliklerini taşıyorum ,naçizane fikrim,orta ve koyu kızıl tonları(vişne ve mürdüm tonları-viyole)hafif bakıra çalan bal köpüğü tonları,orta kumral üzerine 2 ton açığı ışıltılar,altın tonları,yani daha çok sıcak tonlar gidiyor biz gibilere kanaatim bu yönde..

bende senin özelliklerini taşıyorum ,naçizane fikrim,orta ve koyu kızıl tonları(vişne ve mürdüm tonları-viyole)hafif bakıra çalan bal köpüğü tonları,orta kumral üzerine 2 ton açığı ışıltılar,altın tonları,yani daha çok sıcak tonlar gidiyor biz gibilere kanaatim bu yönde..

bakıra çalan bal köpüğü olabilir aslında ben kendim karıştırıp yapabilirmiyim acaba uygulamasını bir başkası yappacak ama hangilerini ne oranda karıştırmak iyi olur ki:61:

sizin için önereceğim dore kahve olabilir yüzünüzde kırmızılık varsa hafif küllü koyu kumral olabilir.

sizin için önereceğim dore kahve olabilir yüzünüzde kırmızılık varsa hafif küllü koyu kumral olabilir.

teşekkürler.. bugün marketten Neva color tarçın bakır aldım .. bunu deneyeceğim akıyormuş zaten saçlarım da açık değil tam tarçın bakır olmayacak biraz koyusu olacak ama umarım güzel oldur neva color ilk defa kullanacağım umarım güzel olur :64:

teşekkürler.. bugün marketten Neva color tarçın bakır aldım .. bunu deneyeceğim akıyormuş zaten saçlarım da açık değil tam tarçın bakır olmayacak biraz koyusu olacak ama umarım güzel oldur neva color ilk defa kullanacağım umarım güzel olur :64:

Canım nevacoloruda beqeniyorlar, qüzel diyorlar ama hic boyamadım onun tarcın bakırını bende düsündüm boyayınca resim koyabilirmisin.)

Canım nevacoloruda beqeniyorlar, qüzel diyorlar ama hic boyamadım onun tarcın bakırını bende düsündüm boyayınca resim koyabilirmisin.)

tabiki canım yarın aksam boyayacak arkadas eve gelip koyarım önceki sonraki halini :) arkadaş olarak ekliyorum seni olmadı özel mesaj ile ulaşırız :34:

Back