• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi nasıl sizce????

cezerye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
65
3
86
Denizli
1x.8iX880197-02.jpg

bu saç rengi nasıl sizce kızlar??

güzel
ama kahkullerin uzun saçlara kariştigi bolum çok siritmiş
oralara da atilmali hafif sari
yalancı yarimdeki kız mı bu?

netten buldum bu resmi saçlarımı böyle yaptırmak istiyyorum ilk denemem fiyaskoydu cetvelle çizmiş gibi uçları sarı bu sefer elimde resimle gitmeyi düşünüyorum.. var m ı elinizde buna benzer renkte saç resmi bulamıyorum ya

açık kumralım ben ama ne hikmetse kaşlarım koyu kahve komple sarı için kaşları da boyatmam lazım ama ben böyle seviyorum üstleri hiç boyatmadan uçları sarı yaptırmak istiyorum ama doğal durmalı güneşte açılmış gibi

benim saçlarda böyle yalnız benimkiler bellerimde ve düz kesim..iki yıl önce öle kafama göre ara ara boya attım saçlarıma öle uzadılar gittiler..herkez çok beğeniyo nerde yaptırdın diye soruyolarda..sakınan göze çöp batar sakın özenme otur aynanın karşısına kafana göre yap..

CADIARZUsac rengi supeeeeeeeeeeer,,,,,gozluklerde yakiyo yani.cercevesi pembemi onun

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bunu bende çok beğeniorm aynı resmi bulmştm b aralar. elmde resmle gtmei düşünüorm kuaföre:D aynsını yapablr mi peki acaba ilk kez boyatcm dafisfisfis

bence de güzel, renk kaynaşması güzel olmuş, birden renk atlaması olduğu zaman çok sırıtıyor(yani cetvelle çizilmiş gibi)

sac uclarına röfle veya balyaj atılmıs dplerde yok ben dha önce bunu kıuaförume sormustum gülben ergen böleymiş

bi de..bi tane renk deil ki bu röfle mi balyaj mı hernese :s kimi yer açık renk kimi ondan daha koyu:s yani bunu b kerede ayralıyabiliolar mı?

sanki bu saçı kendi yapmış gibi duruyor neden derseniz yakın fotoğrafaki ense saçları çok açılamamış kimi az kimi çok açılmış yapmış olduğu tutamların ,saçım kumral olsaydı kesinlikle yapardım bu saçı

Back