platin yaptırma bence kendi fikrimi soyluyorum cok yapay duruyor ve yası genc olan bayanlara ben cok yakıstırmıyorum olgun gosteriyor
sıyahcı kız gelmıs. canm ıste bılıosn benm gbı sende heves bole seytan duruyo dımı dene dene dıeplatın sıze yakısır ama,arkadaslara katılıyorum .bırden platıne donus cıddı yıpranma yapabılır
ya anlatamadım galıba dıp boyasının ısmını sormustum
açık çikolata kahve kulluluk var bırazda
tesekkur ederım
Eki Görüntüle 333197 sac modelım bu az daha uzun yanı bu goruntuyu yakalarsam yınede olgun gosterrmı sızce
bakalım daha yaza cok var sızınde katkılarınızla bı karar wercembana kalırsa gosterir platin degilde daha boyle dogal duran sarı tonları yaptırsan bence daha hos durur:44:ve sacları daha bakımlı gosterir..ama yine tercih senin aklında kalıcaksa en azından bikere bir dene begenmezsen donersin daha koyu tonlara
bıraz kadın gbı dawranman ıcın ılla sıkayetmı etmem gerekıyodu senıyok bebeğim resimlerine baktım senle tarışmayacağım canım eminim çok güzel bir bayansın kırdıysam affedersin .
doll ben asla cok guzelım demedım sen dedın kendımı cok sexy buluyorm superım falan dedınsen beni şikayet mi ettin aaa neyse ya çok önemli değil çok güzelim ben diye atlayınca merak konusu oldu tabi benim için,platin rengi çok güzel ama herkese gitmiyor zor bir renk bu arada bide yaşlı gösterir olduğundan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?