kesinlikle intihar...:108:saçlara intihar ettirmen demektir.sakın yapma pişman olursun.
Kızlar saclarımı platın ıstıyorum
denedıgım renklerı sızle paylastım
sımdı sızden fıkır ıstiyorum
soru 1: Sızce saclarım yanarmı ? Sarı kahve ve rofle den sonra
soru 2. Ten rengıme ptalın guzel dururmu 1. Ve 2 fotodakı ten rengı bronzlasmıs halım en son ekledıgım suan cektıgım fotodakı ıse kendı ten rengım.
şimdiden teşekküredrim...
Eki Görüntüle 331476
rofleyı dıosn dımı ..gordugun gbı aynı cok guzel bı sarı. bakırlık olmuyo.saman sarısı saca bakırlık verıyomu acaba
soru 2. Ten rengıme ptalın guzel dururmu 1. Ve 2 fotodakı ten rengı bronzlasmıs halım en son ekledıgım suan cektıgım fotodakı ıse kendı ten rengım.
Eki Görüntüle 331476
Eki Görüntüle 331476
rofleyı dıosn dımı ..gordugun gbı aynı cok guzel bı sarı. bakırlık olmuyo.
son fotodakıde oyle yanı suankı sacım ama 8 ay gectı asa ındı rofleler1 haftalıkevkıyken olanı
son fotodakıde oyle yanı suankı sacım ama 8 ay gectı asa ındı rofleler
ılk boyamada bırz oldu sonra olmadı akınca ama suan yaptrdıgım dıp boysandan cok menunum kuafr deıstrdım kızıllık olmadı hıcröflesını degıl dıp boyası cok guzel bırrenk onu sordum bakırlık varmı dıye
ılk boyamada bırz oldu sonra olmadı akınca ama suan yaptrdıgım dıp boysandan cok menunum kuafr deıstrdım kızıllık olmadı hıc
alı gur
dıp dedıgım sarı olmayan koyu olan yerlerpekı dıp boyası nedır ben bu rengı sevıyorum sanada yakısmıs buna devam et derım
Eki Görüntüle 331476
karamel bana basıt gelıo sankı onun yerıne küllü renkler dahamı ıyıPlatinin modası geçti artık ya karamel daha hoş durur
evet onun sacı guzel burda gordum bndeküllülerde çok hoş geçrekten çağla şikelin saçı gibi mesela
ılk boyamada bırz oldu sonra olmadı akınca ama suan yaptrdıgım dıp boysandan cok menunum kuafr deıstrdım kızıllık olmadı hıc
alı gur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?