alıyım dıorm aslında bnmde aklıma gelmıo degıl mantıklı
esım ıstemem dıo ama sırf dıkkat cekıcem dıe bnden oncekı sewgılılerı hep platın saclı bırı fransız bırı rus.esmer kımseyı bnngenmıoalmasanda alcakmış gibi yap o arada denemiş olursun pilatin saçıhatta bide resim çek orda ailene de göster beğenirlerse yaptırırsın
cok teskkuredrım bebegım benmplatin cok soguk bı renk, tamamını platın yapınca çok kotu oluyor bence. ayrıca platın bronz tenlerde bıraz ıyı oluyor sayılabılır bence, acıyor bronz tenlı ınsanı.. ama sana gıtmez bence. çıkolata kahve yaptıgın saclarının akmış hali çok tatlı. bence oyle dene derım. fındık kabugu yap yani. cok guzel olucagına eminim
canm kaşlarım acık bole kılarım falanda grı cılız
ama goz rengım sıyah denen renk degıl ama koyu barız kahve elaya falan kacmıo hıc
Eki Görüntüle 331561 goz rengım bole ıste
kaslarımda goruldugu renk
buda sacımın cıkolata kahvelı halı ılk boyattıgm gun
ya hakkatenmı benmde aklımda hep goz rengım vardı sankı hep mavı olmalıymıs gbı gelıoduYakisir canim sana platin ama biraz soluk durabilir, göz makyaji yapman lazim sürekli. Kahve gözlerde soluk durur platin ama göz makyajiyla desteklersen cok güzel bir görüntü yakalayabilirsin.
ya hakkatenmı benmde aklımda hep goz rengım vardı sankı hep mavı olmalıymıs gbı gelıodu
bıde bn hep yogun goz makyajı yaparım eyelıner be goz kalemı sımsıyah ruj surmem o fotoya bakma orda makyaj yapmamısım
benı cesaretlendırdınız saolun cok
sen neredesın neredeyavrucummmm napıyosun? benim saçlarım platin biliyosun onun havası başka saçta yok. amaa çok zahmetli hep fön ve makyaj istiyo
sen neredesın nerede
ozledım bakıorm hep yoksun
sanada sormustum atrlıomusn
ya ozlem taktım kafayı
baksana ıl k sayfaya foto ekledım orda son sıradakı varya kahkullu halım o bnm suankı halım bı baksana tenıme
sen 1 resmımde tenın koyu demıstın ya orda bn yazlıktaydım sonradan aklıma geldı eheh
sence yınede koyumuyum
bı bksana platınım benm:) bıde senın fıkrını alayım
sana yakıstıgı gbı yakıssa
ya hakkatenmı benmde aklımda hep goz rengım vardı sankı hep mavı olmalıymıs gbı gelıodu
bıde bn hep yogun goz makyajı yaparım eyelıner be goz kalemı sımsıyah ruj surmem o fotoya bakma orda makyaj yapmamısım
benı cesaretlendırdınız saolun cok
canım bence bir haftalık gelinken olan sana daha çok yakışıyo ama platin istiyosan da içinde kalmasın yap
yaza kadar dusunme payım var yazın yaptrcam dıorm cunku bıraz daha beklıyım ıyıcene dusuneyım
ya ben bıde bole klasık bı gorunum ıstemıorm bole sarı ama marjınal bı tarz hande yener gbı cnku ole gıyınıorm benBen de bi ara cok takmistim kahverengi göz sari sac uyumuna. Cok koyu gözlere yakismiyor ama orta kahveyse gözler, bol makyaj ile güzel duruyor. Hatta konu actim bu konuyla ilgili. Sari sac kullanan kahverengi gözlü cok ünlü var, bir cogunda gayet hos duruyor. Sana da yakisir yani.
sen sakın koyu yapma bnceyaptırıcaksan kışın yaptır, yazın yaptırılmaz hem orial hem güneş hem deniz saçların mahvolur. kışın yaptırmak en doğrusu. benim gözlerim yeşil bu arada koyuda saç da güzel oluyo ama ben sarıdan vazgeçemiyorum
sen sakın koyu yapma bnce
bu halı super model degstr sıkılınca bnce
yazın deme sebebım kısın hep atkı bere gorunmuyokı zaten ewdeyım genelde
kız bnmkıde o yuzden ıstemıo dıkkat cekerım dıe ceksın anam ceksın kıskansınlar ıyıcevalla canım kocişle hergün kavgadayız koyu yap çok dikkat çekiyosun diye. tamam yazın da sarı olsun ama kıştan başla açtırmaya yazın berbat olur saçların ben yazın hiç yaptırmam 1-2 ay ara veririrm hep
kız bnmkıde o yuzden ıstemıo dıkkat cekerım dıe ceksın anam ceksın kıskansınlar ıyıce
bu ara bı sıkıntılarımız war onları atlatalımda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?