Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi konusunda yardım istiyorum :( (resimli)

paradisekiss

"HUZUR"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
161
57
98
Sivas
arkadaşlar merhaba benim saç rengim ve istediğim saç renkleri kendi saçımın üstüne bu renkleri tutturmam mümkün mü kuaförde veya evde yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $DSCF0354.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $sari-sac-tonlari-0011.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $47551_466576626719543_1525914429_n.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 73
arkadaşlar merhaba benim saç rengim ve istediğim saç renkleri kendi saçımın üstüne bu renkleri tutturmam mümkün mü kuaförde veya evde yardımlarınızı bekliyorum

suan sacınızın rengı kendı rengımı boyamı?bence superrrrrr.uclarına bence krepe balyaj attırın yeter.ayrıca boyaysa saclarınız markası ve numarasnı yazabılırmısınz

ayrıca o resımdekı kadın doğal sac regı ustune sanırım uçlara yoğun olarak balyaj yaptırmış.krepe balyaj.ama tabı sarının tonları var.o da artık kuaförün marıfetı

suan sacınızın rengı kendı rengımı boyamı?bence superrrrrr.uclarına bence krepe balyaj attırın yeter.ayrıca boyaysa saclarınız markası ve numarasnı yazabılırmısınz

ayrıca o resımdekı kadın doğal sac regı ustune sanırım uçlara yoğun olarak balyaj yaptırmış.krepe balyaj.ama tabı sarının tonları var.o da artık kuaförün marıfetı

teşekkür ederim yorumun için evet kendim boyadım hiç açıcı yapmadan 9.1 ve 8.1 küllü renk var saçımda ama küllü gibi durmuyor çok kuaföre sordum çok zor yapamayız diyor uzamasını bekleyecem ama benim evde çözüm bulmam gerek artık

bence bu rengn ustune balyaj yaptrblrsn cok hos olurrr sagdakı sac rengne yakın olabılecegnı dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…