Saç Kesim Şekilleri Saç rengi konusunda önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
a.s.selam bayanlar bugün VOiLA nın bakır kızılını aldım. hihoyyyt
kendi saçım kahve rengi ama çok koyu kahve degil.
tenim ise beyaz.
Sizce yakışırmı bakır kızılı yada kızılın başka tonları.acayip durmaz dimi?eyer begenmezsem siyaha boyuyabilirmiyim?daha önce hiç boya kullanmadım ve bi bilgimde yok olur dimi boyanın üstüne boya.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerrr

beğenmezsen tabiki tekrar boyayabilirsin canım, ama saçını yakmamak, çok yıpratmamak için 2 boyanın arasına en az 2 hafta koymalısın.
renk konusuna gelince, ben valla beyaz tenlilere kızılı acayip yakıştırıyorum. :jeyyar:

boyadımm güzel oldu yüzümü açtı farklılaştırdı çok sevdimyaa.bikat daha yapayım dimi sonra iyice rengini alsın

beyaz tenliysen süper durmuştur eminim hemen boyama saçlarını çünkü saçları en çok yıpratan boyalar siyah, kızıl ve tabiki açıcılar. saçına çok yüklenipte yıpratma
bide çok iddialı renk olduğu için fönsüz dışarı çıkmanı tavsiye etmem tatlım:)
ayrıca yıpratıcı olduğu içinde saç bakımını ihmal etme

Evet güzel oldu bende begendim sevdigimde begendi yoksa kolay kolay begenen biri degil.bu arada kapalıyım sorun yok dışarı için ama sevdigime güzel görünmek için elimden geleni yaparım fönde çekerim:teytey:

benim içimde bi hevesdi akar gider daha boyamam ama bikat daha gerekir rengini bulsun iyice dimi?oda yeter bana hevesimi aldımmı.

Kizlar banda tavsiyeleriniz varmii..benim kasim gözüm kömür tenim cok esmer degil bugday diyelim saclarim koyu kahve ..yillardir ayni renk renk biktim saclarimi gölge yaptiriyodum sari pek yakismiyodu ki zaten sari sevmiyorum ama gercekten hic bi fikrim yok ne renk yapabilecegimden..kizilda cok yakisiyo ama sürekli akip tazelenmesi gerekcek ama o sekil cok yipranir saclar..napcami sasirdim cok natür bi renk istiyorum bana uyan ama fikrim yok

cnm ben sana çikolata kahvesini tavsiye ederim arkadaşım boyattı süper olduu gözünde kömürmüşl tamamdır

bencede cnm bnmde kaş göz saç simsiyah gerçi bn saçlarımı kızıla boyadım ama çikolata kahvesi süper bence

sLm canım benım sacımda normaLde kahverenqı ama bende sıyah kullanıyorum sıyah boyayLa boyuyordum ve boya hep akıyor ya ondan her yer hep sıyah oluyordu bırde yazın boyamıstım her qıydıqım kıyafetım sıyah yastıqım sıyah oluyordu ve artık hınt kınası ıle boyuyorum :lepi: en ıyısı valla hem akmıyor hem daha quzeL ama tek bır sorun var yanı orneqın sana sıyah yakısıp yakısmayacaqından emın deqıLsen hınt kınası ıLe boyamayı dusunuyorsan boyama cunku hınt kınasının ustune tekrar boya yapıLamıyor ama bence sıyah sac her bayana yakısır yerimseniben

tatlım saclarının resmini koyma imkanın varmı?? bende beyaz tenliyimde bi bakmak istiyorum rengine tonuna.. sakıncası yoksa tabi

çok aşırı belli degil tam kızıl olmadı herhalde 2.boyamamda olucak.Kimkanım yok çünkü uygun olmaz malum örtülüyüm:icecream:

kızlar benim de saçım siyah kaşım siyah gözlerim de siyah yani çok koyu kahve tenimde buğday ne çok beyaz ne çok esmer hatta sarı gibi..bir dönem saçlarım sarıydı yakıştığını söylerlerdi ama sarı saç olgun gösteriyo bence sizca cilt rengimi daha açık gösterecek renk hangisi..aydınlık versin yüzüme istiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…