Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda öneri istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi B!TT€R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

B!TT€R

Ziyaretçi
ben lise 3 öğrencısıyım.. boyum kısa yanı oyle buyuk gosteren gençlerden diğilim malesef..
ama butun arkadaslarım saclarını boyatıyolar.. bende istıyorumm :çok üzgünüm:

resmimi koysam bana yakıştırabılceğiniz sac renklerını soylermısınızzz fisfisfis

hatta makyaj konusunda ıyı olanalr dudak parlatıcı da önerebılır mı lutfen..

numara vermenız ytr ben 14 ve 12 yı beyendım ama fıkrınızı almak ıstıorum

:asigim::asigim: teşekkurler şimdidenn :asigim::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben her zaman doğallıktan yanayım.yani saçını boyatcaksın fakat göreceği zararlarıda unutmamak lazım.illede boyatmak istiyorsan doğal boyaları seçmeni tavsiye ederim.bitkisel boyalar varya.ama kendi saçında çok yakışıyor.yinede sen bilirsin.mutlu kal.

canım kusura bakma ama daha saçını boyatman için çok erken küçük kızlara boyalı saçı yakıstıramıyorum ilerde sende çok pişman olursun boyadıgına beni yanlış anlama canım benide bi ablan olarak kabul et senin iyiligin için söylüyorum

Bana 16,33 bide 950 ii gider gibi geldi........................

teşekkur edıyorum hepinize :)

katoloğun hangı markanın olduğunu bılmıorum google de görsellere arattırdım

boyamamam için benı uyaran ablalarıma çok çok teşekkur edıyorum benı uyardıkları ve ıyılığımı düşündükleri için :)

aslında cok haklısınız bende korkuyorum,, ama lise çağları işte.. arkadaslara özenıyorum sanırım :$

Bencede daha erken onların boyatmalarına bakma sen saç döküyo erken yaşta boyattığın zaman evlendiiğinde kocan hangi renk istiyosa ona boyatırsın:teytey:

bencede boyatma aman dip boyamdı ama şuydu aman buydu diye. hele ki ciddi renk değişimi yapmayacaksan 2-3 ton için saçını yıpratmana değmez

boyatma diyenlere katılıyorum.. ben ilk defa üniv. giderken boyattım , o da nasıl boyaydı : saçıma fazla zarar gelmesin diye saçımın yüzüme düşen kısmına sağa ve sola birer tutam sarı meç attırmıştım.. çok değişiklik istersen sen de kızıl attırabilirsin(118 no).. sarı demode görülebilir... ama benim de tavsiyem hiç ellememen... saçların çok güzel, sen de güzelsin.. büyük görünmene de gerek yok bence.. benim de yaşım hep daha küçük dururdu.. lise zamanları senin gibi kafama taktığım olurdu bazen.. ama sonradan çok büyük bir avantaj oluyor.. bu çıtırlığını muhafaza et bence....

bittercim
bnde lise bıttı öss sınavına gırmeden 1 gun önce saçıma röfle yaptırdım
kapıdaki görevlı bnı içeri zor aldı
nese bn çok memnundum ozmanlartabi saprarı saçlar hergun fönlü offf sonra üniversıtede yıen röfleye devam ettım ama iyice diplerı ghelıyodu ancak memlekete gelınnce dip yaptırıyodum yarı sıyah yarı sarı ouyodu bıda makyaj yapmayınca aman felaket oluyodum
şimdi üniversıte bıttı ben doğal rengım dondum okdar menmunum ki hem en yakışan rengı allah bna vermiş nıye boyadım acaba dıye düşünüyom deliymişim sanırm
gelın olucam bu halıyle olsun ıstıyorum ilerde çocuklarımagösterırken işte saçımın doğal halı dicem
nasılsa yailerleyip beyazlar çıkınca boyatıcam şimdi böle çokguzel
uzn uzun yazdım yanı şunu diyorum sakın boyatma en guzel remk seın saçının rngı kım ne yaparsa yapsın boşver sen onları tatlım

hiç özenme.. değmez=) minyon tipli olmak awantaj olablio cogu zaman.. bende öleydim.. gerci hala öleyim=) görenler ortaokul-lise örencisi sanıo=)

Bence de boyatma hem insanın doğal hali gibisi var mı :icecream:

boyatma diyorum ben de ama seni anlıyorum benim özüm de aynı senin gibi ve ben de çok boyatmak istemiştim o zamanlar:) ama tabi çok istiyorsan ya da hevesini alman için hem doğallığını bozmadan hem de değişiklik amaçlı boyayı aralara sürebilirsin sanki kendi renk farlılığı gibi durur tabi saçının rengini tam anlayamadım ama benim kadar koyu sanırım kendi saç rengini iyice sor öğren en fazla 2-3 ton açığı bir boya al mesela saçın 3 numara koyu kahve ise ki bu benim rengim siyah gibi duran kahve ,alacağın boya en fazla 6 numara olsun ve aralara sür diplerine değdirme sakın benim arkadaşım da aynen böyle yapıyor hem dip sorunu yok hem doğallık bozulmuyor sanki kendi saçın uçlara doğru açıkmış gibi bir görüntü veriyor tabi iyice düşün dediğim bariz bir değişiklil değil sana en uygunu istediğin tonun biraz koyusu olur saçalrında ara ara ve tabi sonra boyama :)

Ben 118 Derim Canim Guzel Bir Renk Ve Yuzunede Yakisacagindan Eminim Ama Bu Benim Fikrim :)

cnm bence de boyatma.. ben 20yaşındayım hala da erken olduğunu düşünüyorum boyatmak için.. çünkü bi daha hiç kendi doğal rengimi yakalayamycam.. bi de ben takıntılı insanım biliyorum diplerden yarım santim eski saçım çıksa sinir olup yine boyatcam sonra çok yıprancak saçlarım =))
çok sıkıldıysan ve değişiklik istiyosan papatya suyuyla fln aç bari.. hem yaz da geliyo iyice açılır saçların..bi de parlak parlak olması için güzelce bakım yaparsın tamam yerimseniben

bence boyatman için azıcık erken sanki evlenmeyi o çok olabilirr ünv kazanıncaya kadar beklesen daha güzel olur hem kendini ödüllendirmiş olursun...fikir tabiii...

canım bence saç boyamaya bu kadar erken başlama.
ileride bol bol boyayacaksın zaten.

evet bence papatya suyunu denıyım :)

teşekkur edıyorum fıkırlerınız ve uyarılarınız ıcın..
özenmenın bazen kotu olabıleceğini anlattınız :)

zaten istediğim bıraz daha acılması .. papatya suyuyla elde edebılırım sanırım :)

canım nacizane fikirlerimi yazayım sana
lise bitti,kep töreni olacak,gittim saçıma gölge yaptırdım,3 ay sonra röfle,ondan sonra tekrar bi röfle.ama emin ol o kendi saçımın rengini özlüyorum,şuanki rengim sarı seviyormuyum evet,ama bakımı zor,makyaj istiyor,en kısa zamanda kendi rengime dönecegim.sakın saçının yapısını ve rengini bozma. senide çok iyi anlıyorum canım,çünkü okul bitince bu psikoloji kızlarda hemen gidiyim saçlarımın rengini degiştireyim,erkeklerdede saçlarımı uzatayım sakal bırakayım şeklinde oluyor.son karar elbet senin ama 2 kez düşün derim ben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…