• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda kararsızım!!

aaslikose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
90
0
86
Kocaeli
Merhaba üyeler; saç rengimi değiştirmek istiyorum.. 1 kez röfle yaptırdım ve 4-5 ayda bir dip yaptırıyorum.. Kuaförüm saçımı başta boyadığı için devamlı o tonu tutturmak zorunda kalıyoruz.. Yine sarı renkler düşünüyorum ama çok masraflı olmasını istiyorum.. 4 ayda bir 100 ytl vermek zor geliyor daha basit birşey istiyorum..Fotoğrafımı profilimden ya da albümünden görebilirsiniz.. Bilgili insanların yorumlarını bekliyorum..şutarafagitti Ya da farklı fikirleri olan varsa yazabilir..

canim avatarindaki resimden gördum acik tenlisin :)
röfle filan eski moda da kaldi gerci yakismis sana ama degisiklik istersen bir de kestane renklerini dusun a.s.

slm, açık ten olduğu için koyu renk yakışır ama sarı ton düşünüyosan saç boyalarında açık renkleride deneyebilirsin.

kendi saçımın rengi kestane tonlarında koyu kahve ama ben sarıya çok alıştım.. röfle üstüne düz bi renk boyasam ne olur acaba diye düşünüyorum ama tereddüt yaşıyorum..

karamelde çok tatlı durur bence..hafif çikolata kahveli parlak hafifde turuncumsu bır renk bakırlıkta var tabi..çok beğenirim karameli..yakışacağını düşünüyorum..
sevgiler

merhabalar bende yeni üye oldum saç rengimi değiştirmek isyorum kararsızım şuan röfle var saçımda ama kararsızım röfle bakım istiyor birde çok olgun oluyor dönmek isyorum ama ne renk yapsam kararsızım bugday tenliyim sizce ne renk yapmalıyım arkadaşlar :(

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için "Saç Rengi ve Boyama" bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

Back