• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Konusunda Fikirsizim Lütfen Yardım !

leita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
2
0
36
İstanbul
Baştan söyleyeyim, sarı saça karşı olan arkadaşlar lütfen senelerdir milyon kez duydum fikrim değişmiyor, bana sarı dışında tavsiye vermeyin..

Benim saçım senelerdir platin. Çok sıkıldım artık. Sarıdan da vazgeçemiyorum. Saçımın rengi bu:

$294461_10151154606103556_1151830_n.jpg

Benim istediğim renk ise aşağıdaki fotoğraflar gibi bişey. Üç aşağı beş yukarı fikir verir. Evde boyayacağım. Bana yardımcı olun, isim filan söyleyin. Hep kuaförde boyattım, ilk kez evde boyayacağım. Sarı da lanet birşey, saçım zaten yıpranık, 15 gün sonra değiştiremiyorum beğenmeyince.

Beğendiğim saç renkleri:

$rope_0239b.jpg
$244542_279444588836458_279444068836510_56072_1295_b.jpg
Eki Görüntüle 517305
$Kıvırcık-Saç-Modelleri-14.jpg

az çok bi fikriniz olmuştur, yardımınız için şimdiden teşekkürler

İstediğin saçların hepsinde balyaj var, alt zeminleri daha koyu bi sarı, o daha koyu olan sarılara daha açık balyajlar atılarak elde ediliyor ki bunu da evde yapman mümkün değil. Tek dümdüz bir renk değil yani; o yüzden kuaför yolu şart maalesef.

ya balyaj kısmı kolay benim için ana renk önemli. onu bi yakalıyım kuaföre gider balyajı attırırım.

benim derdim şu ki; kuaförlere bi renk gösteriyorsun, bambaşka bi renk çıkıyor. güvenmiyorum. istanbulda bildiğiniz bi kuaför varsa, o da olur. ben göstericem, budur dicem, onu yapcak. vardı öyle bi kuaförüm, yurt dışına gitti. öyleleri fazla zaten türkiyeye :D

yoksa ki mağduriyetten başka birşey değil. e ben sana bunu mu söyledim deyince de hep bi mazeretleri var. o yüzden ana rengi kendim yapıcam, üstüne gölgedir, balyajdır, onu yaptırırım kuaföre. allahın platinini yaptırıyorum, hepsinin elinden farklı sarı çıkıyor, bu tonları hiç beceremezler.

ya balyaj kısmı kolay benim için ana renk önemli. onu bi yakalıyım kuaföre gider balyajı attırırım.

benim derdim şu ki; kuaförlere bi renk gösteriyorsun, bambaşka bi renk çıkıyor. güvenmiyorum. istanbulda bildiğiniz bi kuaför varsa, o da olur. ben göstericem, budur dicem, onu yapcak. vardı öyle bi kuaförüm, yurt dışına gitti. öyleleri fazla zaten türkiyeye :D

yoksa ki mağduriyetten başka birşey değil. e ben sana bunu mu söyledim deyince de hep bi mazeretleri var. o yüzden ana rengi kendim yapıcam, üstüne gölgedir, balyajdır, onu yaptırırım kuaföre. allahın platinini yaptırıyorum, hepsinin elinden farklı sarı çıkıyor, bu tonları hiç beceremezler.

Evet, haklısın ben de kuaför mağduru olduğum için kendim boyuyorum. Zaten burdakilerin nerdeyse hepsi aynı şeyden yakınıyo.
Ben Ankara'da yaşıyorum ama kendi saçımla ilgili çeşitli araştırmalar yaparken netten bi kuaför buldum. İstanbul'da adam, adı Murat Kolukırık. Web sitesinde yüzlerce kişiye saç boyama vs ile ilgili konularda yardımcı olmuş, sitede soru cevap kısmı var. O kısımda
herkesin sorusuna cevap vermiş. Yurtdışında eğitim falan da almış anladığım kadarıyla. Butik kuaför şeklinde çalışıyomuş. İstersen onu bi araştır. Ben İstanbul'da yaşasam kesin giderdim ona. Siteyi incele istersen, aklına yatarsa ona gidersin. Fiyatları falan da yazıyo.

Back