• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda acil yardım lütfeeen

visnelibrownie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
19
1
38
Muğla
Kızlar ben saçımı 2 ay önce koleston köpük boyayla koyu kahveye boyamıştım ama siyah olmuştu.Şimdi bir hayli aktı ama boyanın altındaki renk açıktı yani. Şuan biraz açıldı diyebilirim. Loreal excellence 7.3 ile boyasam nasıl sonuç alırım? Lütfen yardım edinnn:KK43:

Koyu kahve boya zaten siyah gibi cikiyo fazla akmis olamayacagini dusundugumden o koyu boyali saca kendinden acik bir renk tutmaz

Siyaha yakin tonda boyadiysan acmadan olmaz istediğin renk akti diyosunda rengi ne suan saçınin fotografini atsan daha cok yardimci olurum

Kızlar şuan saçım koyu kahve Boyalı ama siyah gibi aralarda akmaya bağlı kızıllıklar var. Hindistan cevizi Yağı ile saç açınca yıpranmadığı hakkında birşey okudum bu forumda. Kaç tona kadsr açılır? Ben yumuşak bir Kumral istiyorum

bu saça 7.3 tutmaz canım hiç deneyip saçlarını rengarek etme.Garnierin açıcıları vardı az yıpratan zaten bayagıda olmuş saçını boyatalı o kadar ahım şahım bi yıpranma yapmaz sanırım.Ama çok çok iyi bilmiyorsan evde açma derim işinin ehli birinden yardım al.Çünkü saçında önceki boyadan dolayı kızıllıklar kalmış koyu kahveyle sıyahın farkı yok açmada dıkkatlı olmak gerekıyorki eşit açılsın.Yada hiç ugraşma Garnier 5.52 kaşmir kahve yap hem saç tonuna uygun bir rengi var.

Kumral olmak istiyorum valla :)) ama kuaförlere de hiç güvenim yok açıkçası. Birşey yapılacaksa kendim yapmak istiyorum. Açtıktan sonra hangi ton boyamam uygun olur

Kumral olmak istiyorum valla :)) ama kuaförlere de hiç güvenim yok açıkçası. Birşey yapılacaksa kendim yapmak istiyorum. Açtıktan sonra hangi ton boyamam uygun olur

ben sana yapman gereken işlemleri sırasıyla anlatiyim.

saçlarını açman gerek. bunun için açıcıyı diplerinden 2-3 parmak bırakarak enselerinden başlayarak sürmelisin. sana tavsiyem bunun sana birisinin hızlıca yapmasıdır. yoksa ton farklılıkları olabilir. en fazla 15-20 dk bekletirsen yeterli olur diye düşünüyorum.

saçını açtıktan 2-3 gün sonra saçını boyamak istediğin renge boya. bu 2-3 gün içinde de saçınakullandığın bir bakım kremi sür.

ardından da orta tonlarda bir kumrala boya. schwarskop vital tüp boyayı öneririm. akma yapmıyor.

ben sana yapman gereken işlemleri sırasıyla anlatiyim.

saçlarını açman gerek. bunun için açıcıyı diplerinden 2-3 parmak bırakarak enselerinden başlayarak sürmelisin. sana tavsiyem bunun sana birisinin hızlıca yapmasıdır. yoksa ton farklılıkları olabilir. en fazla 15-20 dk bekletirsen yeterli olur diye düşünüyorum.

saçını açtıktan 2-3 gün sonra saçını boyamak istediğin renge boya. bu 2-3 gün içinde de saçınakullandığın bir bakım kremi sür.

ardından da orta tonlarda bir kumrala boya. schwarskop vital tüp boyayı öneririm. akma yapmıyor.
Çok teşekkür ederim de bu Dediğiniz işlemler hani yeşerme mi deniyor ne deniyor o olmadan olur dimi? Sonra bide bunları Kapatın diye kuaföre gitmeyeyim :) pek tecrübeli değilim de

valla bildiğim kadarıyla yeşillenme olmaması için zeminin kumral renge yakın olmaması gerekiyor. seninki de kahverengi tonlarında. zannetmiyorum olacağını.

zaten kuaföre gitsen noolcak hepimizin derdi aynı. çoğu hiç bir şeyi beceremiyor. :110:

Kuaför dedi ki heryeri aynı tonda açamayız farklı farklı açılır saçın mahvolur dedi :KK43: napıcam bilmiyorum yardım lütfen ya bu arada saçım daha da aktı

Back