Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi konusunda acil fikirlerinizi bekliyorum

xsxeker06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
21
0
86
Ankara
yarın saçlarımı boyatıcam (sorun başka ne olabilirdiki ) gözlerim ela ten rengim solgun biraz sarıda diyebilirim Kendi saç rengim açık kestane aslında kararım kendi rengine dönmekti ama biz kadınlar çok kararsızız bazı konularda sizlerin önerebileceği renler var mı acaba öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

Küllü kumral yakışır bence hatta kızıl bile olabilir ama kızıl cesaret ister o yüzden küllü kumral diyorum

Hürrem kızılı falan da güzel olur ama dediğim gibi hem cesaret hemde beğenmeyebilirsin : )

Yasemin Ergene'nin bu saç rengide hoş bence beğenirmisin bilmem.Karamel diye geçiyo.Küllü kumraldan da biraz uzak.
Eki Görüntüle 263917

onuda denedim şekerim onuda kızıllık barındırsın istemiyorum işte içinde sende dicen şimdi ne uğraştırıyosun bizi kardeşim dön zaman kendi rengine diye ama napiim kararsızlık böle işte

sarimsi renkli olanlara simsiyah ta yapmazdim, kuzenimin ten rengi beyaz ama sarimsi beyaz, sacini simsiyah yapmisti dahada sari duruyordu kiz:)
ben olsam herhalde canli duran renkler secerdim, cikolata veya kestane gibi renkler denerdim herhalde(kas rengim cok acik degilse tabi)

cildinin alt tonu sariysa bence kirmizi/kizil yapma, sarimsi ten renklilere pek yakistiramiyorum kizili:)

Bu dediğinin aynısını bugün bi arkimm söyledi bana. :)
Bu da bizim şanssızlığımız demek istiyorum.
Çünkü kızıl rengine çok hayranım ama ten rengim yüzünden yapamıyorum
Bende siyaha yakın düşünüyorum.
Koyu renklerin ten rengini daha açık gösterdiği kanıtlanmış bir şey ne de olsa :):)
Ama sen yukarı da daha da sarı durduğundan bahsetmişsin bende öyle olmamıştı gerçi :)
Eee peki kaş rengi açık olanlara hangi renk olur cnmm?

Son düzenleme:
kas rengin cok aciksa bence cok koyu sac renkleri deneme, siyah kas a sari sac onuda hic sevmem:) veya koyu renk yapiyorsan rofleyle isilti katabilirsin(biraz tuhaf anlattim ) en ideal kasrengi herhalde acik kahve:)

benim ten rengim, göz rengim sizinkiyle aynı. benim saçımın doğal rengi de koyu kahve. ama şu an dore kahve gibi bir renk. ben de 1 yıl sonra bu dorelikten sıkıldığım için dönmeye çalışıyorum ama size dore veya bakır renkleri önerebilirim. neden mi? çünkü sarımsı-solgun ten rengine yakışıyor, daha canlı gösteriyor. altın yansımalı renkler, dore renkler deneyebilirsiniz. koyuluğuna açıklığına da siz karar verin beğeninize göre

kas rengin cok aciksa bence cok koyu sac renkleri deneme, siyah kas a sari sac onuda hic sevmem:) veya koyu renk yapiyorsan rofleyle isilti katabilirsin(biraz tuhaf anlattim ) en ideal kasrengi herhalde acik kahve:)

Anladım canım teşekkür ederim:)
Büyük ihtimal bakır kumral'a boyıycam saçlarımı.
Aklımda vardı bir ara.Dün akşamda markette görünce dedim bu renk yapayım.
Bir kaç güne boyayı alıp boyamayı düşünüyorum.
Aslnda biraz daha geç boyamak isterdim çünkü 1 ay üst üste 2 defa boya yapmştım bu da 3. olcak
Ama şuanki saç rengimle de dolaşabilceğimi sanmıyorum daha fazla

loreal preference 6.5 koyu kumral akaju bende bunu yapmayı düşünüyorum benmde kumral belki fikir olur çok tatlı bi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…