• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi kararsızlığı:(

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
296
Ankara
Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve saçlarımı geçen yıl boyatmaya başladım ilk başlarda açık kahve gibi saçlarım vardı normal hali ben beyaz tenliyim açık buğdayda denebilir sarı gibi ama soluk duruyo birde makyaj yapmaktan hoşlanmadığım için kolay kolay makyaj yapmam ve sarı sça merakım olduğu için ilk önce röfle yaptırdım sonra sarıya boyattım en son koleston açık sarısıyla boyadım saçlarım baya açık sarı oldu ve ten rengimde beyaz olduğu için arkadaşlarım yüzünde saçında açık renk koyu renge boyat yakışmıyo böyle diyorlar bende bu sevdadan vazgeçicem sanırım biraz araştırma yaptım palettenin kahve köpüğü hoş gibi gözüktü ama kararsızım bana yardım edebilecek olan varmı çok koyu renk olmamak şartıyla ve siyahta olmasın lütfen makyaj yapmadanda yüzümü soluk göstermeyecek tenime gidecek bir renk arıyorum nolur yardım edinn tavsiyelerinizi ve mümkünse fotoğraflı olarak eklerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler:):kedi:

birde saç rengim normalde açık renk olmasına rağmen kaşlarım ve kirpiklerim simsiyah resmen:)) kaşlarım o kadar absürt olmadığı için almıyorum ama sarı olunca mecbur boyamak zorunda kalıyorum oda iice garip yapıyo nolur yardım edin ya:((

ya kuaförlere hiç güvenemiyorum iyide ilk boyattıımda kuaföre gittim saçımı iğrenç bir sarı yaptı hala kaç kere boyadım alttan açıklığı çııyo o yüzden kuaför değil sizden yani tecrübe edilmiş öneriler istiyorum:(

güzelim saçın şu an açık olduğu için hangi tonu istersen tutturabilirsin ben...beyaz tende çikolata kahve gibi renkler güzel durur..ama 6 tonlarından daha koyu boyama sakın..siyah gibi olur

bence karamel ve açık kahveler broz tene güzel duruyo havalı duruyo bakır kızılı dene turuncumsu olanı eger beyaz tenliysen

Back