Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi için yardımm (resimli)

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
kızlarr saçlarımı üç ay önce palette altın parıltılı kahve boyamıştım şimdi saçımın rengini daha açık yapmaya karar verdim fakat kızıllık hiç istemiyorum saçımda şuan saçım bildiğiniz koyuuu:26:
1.bal köpüğü
2.kahve köpüğü
3.tarçın-bakır
bunları seçtim
hangisini evde kendim boyasam daha güzel olur ve daha önemlisi tutar?..: yarın alıp boyuycam ve paylaşıcam sizlerle kızlarrr 64:

saç rengin oldukça koyu.tarçın bakırı seçersen koyu bi tonda kızıllık çıkar kahve köpüğü rengini ilk kez senden duyuyorum ama kahveyle baslayan bi ton olduğuna göre o da koyu kahve tutar ama bal köpüğü kullanırsan emin ol her iki tondan daha açık tutar.

ayhhh aynı dert varrr yıllarca sarıydım.2yıldır kahve bakır işte koyuyummm.amma sıkıldım tekduzelıkyten balyaj ıstıyorummm ve kestırmekk.en guzelıııı ve herkese yakısanı bnce bal köpüğüüüü...ustler karamelll uclar bal köpüğü yapcam yarın daha dgruusu yapcak kuafrümmmm..blmem gayrım nassı oljaqqq:18:

Canım koyu renge boyanan saçları açık renge boyama sonuçları pek beklentiyi karşılamıyor Rengini önce açıcıyla açıp üstüne istediğin renge boyaman gerekir. Bu da saçını yıpratabilir. Tabi saç tipine göre değişir. Umarım istediğin sonucu alırsın.
1.bal köpüğü
2.kahve köpüğü
3.tarçın-bakır
demişsin. Tarçın bakır çok hoş ama kuaförler bile tek seferde bu rengi elde edemiyor. Ve çok çabuk akan bir renk, canını sıkabilir. Bence önce 1 ya da 2 yi dene.

4 hıc bırı bence bu renk sana cok guzel olmus ayrıca kızıl nıye ıstemıyosun koyu kızılda sana gıder ,yuzun cok guzel

:)))) ben sana edindiğim tecrübemi anlatayım benim saçlarım pırıltılı kahveydi ve koyuydu. bitkisel bi açıcıyla açtım ve tarçınla dore bakırını karıştırdım palettenin tam bi tarçın oldu ve benim saçım çok uzun dalgalı gür kalın telli bunların hepsini kendim yaptım ama sonuçç hiç beğenmedim eşim de ve o tarçın rengi her duşta aktı sanki güneşte oksijenli su yapmışım gibi oluyodu sonra altın kahveye boyadım çok güsel oldu koyu renkleri de 2 ya da 3 ton açıyor.
Hıııı şunu yapmadığıma pişman oldum o kadar açtıktan sonra karamel yada bronz kahveyi yapmayı tercih ederdim tarçın çok kötü bi seçimdi benim için

kızlar bal köpüğü aldım natural colorsun %9 oksidanla boyuycam bakalımmm %6 çıktı çünkü içinden... şanss dileyinn
boyayınca remini koyucammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…