Anket saç rengi:) dogal sac mı degısıklık mı:=)

benim saçlarım doğal ama bazen şeytan dürtüyo git boyat platine gel diye değişiklik arıyorum ama çevremdeki herkes kendi saç renini bozma boyalarala zarar verme diyor.kuaförüme dedim boya saçımı dedm ben senin saçını boyamam dedi.rengi güzel ve boya çok iyi bişey değil dedi.senin kararın ama boya sağlıksız en başı o.

ben her ikisinide begeniyorum. kendi sacim dogal daha hic boya atmadim atmak istiyorum arada bir krizim tutuyor tam karar verdim diyorum yine vazgeciyorum :1:

saçını 3 yıla yakın boyamış bır ıolarak asla dıyorum ..

boyatmayın mecbur kalmadan:20:unutmayalım kı saç boyası beyazlaşan saçlar için bırkaç doğal renkle çıkmıştı pıyasaya..kozmetık fırmaları bunu pazara dönuşturunce normal bır bakım ürünu gıbı pazarlandı..

zararlı bu boyalar..

bn saçımı mora boyadım..öncesınde koyu saçımı açtırmak durumundaydım.. boya yuzunden ışıl ışıl olan saçlarım kurudu..hep kuruydu çözum bulana kadar..şükür toparlandı uzadı..

bırde boyayınca diplerı çıkıyor..bn kendı rengıne donsun dıye kusturucu kullanamadım saçıma.. bu nedenle yarısı başka yarısı başka kullandım..

tavsıye etmem gerekmedıkçe..

ya da saçınızla sadece 1 ya da 2 ton oynayın çok elzem buluyorsanız..

Son düzenleme:
2yıldan berı dogal saclarım ,boyatmıyorum yaa ıyı bolee bi ara heves edıyorum sonra amannn bosver dıyorum..

zaten kumral benım saclarım..yazın gunesten ııce acılıo bal rengınde oluyooo kısın haliyle koyulasıoo -- bu renk değişimlerınden boyatmıs gıbı oluyorum yani ;)

Saçlarım orta kumraldı. İçinde açıklı koyulu kumralın tüm tonları bulunuyordu. Yıllarca milletin saç rengin ne güzel demesiyle gaza geldim boyamadım. Çünkü saç rengimi tutturmaya çalışıyorlardı. Ama sonra canıma tak etti çünkü ben daha açık gösterişli renkleri seviyorum ve daha güzel taşıyorum. Turuncuyla başladım, açık kumrala doğru gidiyorum. Doğala da asla dönmeyi düşünmüyorum. Bunun tadını aldım. :D

Saçlarım erken yaşta beyazladığı için doğal rengine çooook yakın
boyayla boyuyorum.
Doğallığı severim....

doğal saç rengi güzelse illa boya olcak diye bişey yok. ama ben saçta boyayı beğeniyorum kadını bakımlı gösteriyo. ve saçlarımda boya var :1: :1:

Pek çoğumuzun başına gelmiştir.Kuafördesiniz , ya sıra beklerken yada boya sürenizin dolmasını beklerken etrafa bakarız hani:) Ya bu kadar mı olur her gidişimde en az bir bayanı kendini rezil etmiş halde görüyorum .Kuaförlere kızasım var ( okuyorsanız savunun kendinizi:D) Bu renk sana yakışmamış nolur yaptırmayın deyin Allaşkına yahu : ) Ne bileyim boya demişken dökeyim içimi dedim :)
Bu arada 8 yıldır kızılım şeklinden şemalnden memnunumda cabuk akmasından şikayetçiyim;)

4 yıl dip boya ve röfle kullandıktan sonra DOĞAL derim, saçlarım kendine gelmeye başladı.

Boyalı saçlarda açık bırakınca cansız ve mat durur genelde, doğal saçlar toplu yada açık daha çok parlar.

Son düzenleme:
Back