Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi Değişimi.Yardım arkadaşlar.

Mnrerc&

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
81
0
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim sizlerin tecrübelerine dayanarak bir kaç sorum olacaktı.

benim lise yıllarında saçım sapsaırydı zamanla boyattım siyah bile ettim e biraz rengi değişti.saçımda çok seneler sarı kullandım röfle ama artık bir farklılık yapmak istedim ve risk alıp karamel yaptırdım.aSLında güzel oldu fakat yıkadıkça akıyor dibi röfleli olduğundan.gene sarıya dönüyor.düşündüm taşındım sizlere sorayım dedim.

Çok açık sarı değil öyle çokta kahverengi değil yine sarı ama doğal bir renk tavsiye edermisiniz bana.kendim evde boyayacağım şekildde.bıktım kuaförlere para dağıtmaktan süprizzzzz

bu renk ne sizce.ben çözemedim.yardımcı olursanız sevinrim.birde bal köpüğü kullananızı varmı

Eklentiler

• $Mischa-Barton.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 87
  • $keiraknightleyfi1.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
karamel renk güzel bence canımcım sanada yakışır sanırım aktıkça boya bence renk tutana kdar
resimlerde ki renkler hakkında da bi bilgim yok canım

RésimLérdékiLér karaméL diyé biLiyorum
Yakışıcaktır éminim

açık karamel o zaman.yada ben tutturamadım:) ilk etapta karamel olmuştu yakışmıştı aktıkça gene sarı oldu:) deişik hoş bi renk şimdide diplerim çıkınca palette nin renklerine boyatmak istiyorum.

palette boyaları koleston gibi karışık çıkıyormu kızıllaştırma felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…