• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengi degisimi icin yardım

yenimezuniibfli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
9
0
1
32
merhaba arkadaslar saclarim su an cok acik sari renkte diplerden 3 parmak kadar kendi rengi geldi ve onu loreal 02 cok cok acik sari dore rengi ile boyadım. diplerle kalan bolum birbirinden cok farkli renklerde oldu. acici kullanmadan da ayni tonu tutturmamin imkani yok fakat saclarimi kuaforler o kadar yipratti ki daha fazla oryal kullanmak istemiyorum.
aslinda saridan cok memnunum fakat saclarimin elimde kalmasindan korkuyorum. o yuzden sac rengimi degistirecegim .
images
bu renge nasil ulasabilirim sacimin su anki hali de bu
1442743501038-1941173844.jpg

merhaba arkadaslar saclarim su an cok acik sari renkte diplerden 3 parmak kadar kendi rengi geldi ve onu loreal 02 cok cok acik sari dore rengi ile boyadım. diplerle kalan bolum birbirinden cok farkli renklerde oldu. acici kullanmadan da ayni tonu tutturmamin imkani yok fakat saclarimi kuaforler o kadar yipratti ki daha fazla oryal kullanmak istemiyorum.
aslinda saridan cok memnunum fakat saclarimin elimde kalmasindan korkuyorum. o yuzden sac rengimi degistirecegim .
images
bu renge nasil ulasabilirim sacimin su anki hali de bu Eki Görüntüle 1636879
canım çok abes de durmamış aslında.. bir de o kadar uzatma diplerini en fazla 1cm uzasın o en açık renk boyayla boya sonra bir sonraki ay tekrar o boyayla boyadığında o bir önceki boyadığın kısımlar daha da açılacak böyle böyle istediğin tona yakın olacak.. bu attığın rengi ben şahsen renkli gözlülere yakıştırıyorum sen de kahve gözlüsün benim gibi profilindeki sensen eğer olmaz boşuna güzelim saç rengini bozma derim.. şimdi 1 kere daha diplerini bu boyayla boya daha da açılacak daha yaklaşacak uç rengine ondan sonra da ayda bir bu boyayla boyamaya devam et.. bakım olarak da kendi adıma yanmış saçlarımda en memnun kaldığım ürün lifeco nun doğal hindistancevizi yağı oldu.. dip uç banyodan en az 3 saat önce sürüp sonra duşa giriyorsun hatta gece yatıp üstüne yıkarsan çok daha iyi oluyor.. nedir bu sarı sevdamızdan çektiğimiz.. :KK19:

canım çok abes de durmamış aslında.. bir de o kadar uzatma diplerini en fazla 1cm uzasın o en açık renk boyayla boya sonra bir sonraki ay tekrar o boyayla boyadığında o bir önceki boyadığın kısımlar daha da açılacak böyle böyle istediğin tona yakın olacak.. bu attığın rengi ben şahsen renkli gözlülere yakıştırıyorum sen de kahve gözlüsün benim gibi profilindeki sensen eğer olmaz boşuna güzelim saç rengini bozma derim.. şimdi 1 kere daha diplerini bu boyayla boya daha da açılacak daha yaklaşacak uç rengine ondan sonra da ayda bir bu boyayla boyamaya devam et.. bakım olarak da kendi adıma yanmış saçlarımda en memnun kaldığım ürün lifeco nun doğal hindistancevizi yağı oldu.. dip uç banyodan en az 3 saat önce sürüp sonra duşa giriyorsun hatta gece yatıp üstüne yıkarsan çok daha iyi oluyor.. nedir bu sarı sevdamızdan çektiğimiz.. :KK19:
aslında renkli gözlüler değilde, beyaz tenlilere cok yakışıyor bu renk bence.
bknz: elcin sangu . :)
bembeyaz teni olmalı insanın bu saç için nefis olur.

aslında renkli gözlüler değilde, beyaz tenlilere cok yakışıyor bu renk bence.
bknz: elcin sangu . :)
bembeyaz teni olmalı insanın bu saç için nefis olur.
aynen beyaz ten ama o kızın göz rengi de çok koyu değil renkli de değil de değişik bir renk açık yansımalı.. tam kahve olsa böyle yakışmazdı sanki..

aynen beyaz ten ama o kızın göz rengi de çok koyu değil renkli de değil de değişik bir renk açık yansımalı.. tam kahve olsa böyle yakışmazdı sanki..

sacim biraz toparlasin hiraz kendini diye dokunmamistim aslında bi de 2 kez boyadim zaten dipleri bu kadar acildi .
bi de o bakir tonlarindaki rengin soritacagini dusunmuyorum aslinda cok beyazim zaten avatarimda belli olmuyo ama gozrengimde ela. gerci yakismazsa da donusu cok zor olur sanirim bu rengin

off napcagimi bilmiyorum :(

sacim biraz toparlasin hiraz kendini diye dokunmamistim aslında bi de 2 kez boyadim zaten dipleri bu kadar acildi .
bi de o bakir tonlarindaki rengin soritacagini dusunmuyorum aslinda cok beyazim zaten avatarimda belli olmuyo ama gozrengimde ela. gerci yakismazsa da donusu cok zor olur sanirim bu rengin

off napcagimi bilmiyorum :KK43:
bence saçlarını biraz dinlendir , açıkcası biraz yıpranmışlar.
şimdi boyarsan iyice yıpranacaklar.. ve bu renk cok akar sürekli
tazelemen gerekcek.

off napcagimi bilmiyorum :KK43:
canım biraz dinlendir bakalım madem bakımlarını eksik etme.. renk konusunda da elaysa gözlerin çok sırıtmayacağını düşünüyorum beyaz tenliymişsin de ama sarı alt tonlu musun peki? yoksa pembe beyaz mısın?

bilmem ki bence ten bembeyaz olunca yakışıyor:)
canım ben de şimdi düşündüm ten soğuk alttonluysa yani pembe beyazsa olabilir cidden ama sarı alttonluysa beyaz da olsa göz kahve olunca olmuyor bence..

tabi bunlar hep kişisel yorumlarımız konu sahibi, herkes hoşuna gideni söylüyor.. aslında en iyisi shop programları var onlardan deneyip görebilirsin hangi tonun sana yakışıp hangisinin yakışmayacağını..

cilt alt tonumu bilmiyorum aslinda :/
onerileriniz icin de cok tesekkur ederim arkadaşlar :)

peki bu sac rengini nasil elde edebilecegim konusunda bi bilgisi olan var mi :)

cilt alt tonumu bilmiyorum aslinda :/
onerileriniz icin de cok tesekkur ederim arkadaşlar :)

peki bu sac rengini nasil elde edebilecegim konusunda bi bilgisi olan var mi :)
bu renkleri tutturmakta pek sorun yok canım ya zeminin de açık zaten tutar.. bakır açık kumral boya.. ama çok çabuk akacaktır zemin açık olduğundan.. yani şöyle söyleyeyim 1er 2şer hafta arayla boyaman gerekecek ilk birkaç seferinde ki boya otursun..

su an sacın iki renk eger bu bakırı boyarsan üstler muhtemelen tutacak ama altlar tutmayacaktır. istediği kadar acık olsun altta oryal var. bir iki yıkamada alttaki bakırlıklar gider ve sacın kötü olur bence

Aynen canım bide sacın oryelliyse bu renk tutmaz malesef.
Sürekli akacak o boya, ve boyadıkcada sacların yıpranacak.
Bana kalrsa hiç bulaşma derim, sonra bu saçlarını cok ararsın.

cok tesekkur ederim arkadaslar hepinize . sanirim boyamamam daha mantikli bir karar olacak benim icin :/
kesinlikle canım, tutmayacak zaten boyadıgın boya.
2 yıkama sonrası akacak malesef oryel böyle bi illet :(
boşu boşuna yıpratma saclarını bol bol zeytinyagı&badem yagını karışıtırıp sür saçlarına.

canım zamanla kestirdikçe düzelir o..ama uclaırn gibi acık istersen üst üste orayı boyadıkca
aynı renge döner. bana kalırsa uzadıkca temizlet uclarını zaten yıpranmıslar.
yipranmak ne kelime oyle korkunc durumda ki .. cok uzun bi sure bu sekilde dolasmam gerekecek oyleyse :(
neyse bir diger yandan bakarsak belki bi 5-6 ay sonra ombre gibi durabilir :D

Back